Safire Mökki mainos

maanantai 30. maaliskuuta 2015

Lupia ja laskuja sekä paikkoja

Juhannus 2014
Tänään saapui sitten kauden venepaikka lasku sekä seuran jäsenmaksu. Meitä kaveruksia on melkoinen kommuuni kuten kohta huomaatte. On hienoa että saamme pidettyä vanhan venepaikkamme vaikka veneemme muuttui talven aikana toiseksi. Meidän vanha veneemme päätyi meidän nykyisen venhon vanhalle paikalle. Ja sitten tietenkin vaimon siskon perhe sai paikan seuraltamme aalonmurtaja laiturista. Todella hyvä paikka heilläkin joskin ehkä vähän kaukana rannasta. Onneksi he ovat sporttisia nuoria ihmisiä. Suosittelen heitä ajamaan veneen satamassamme olevan kioskin laituriin keväällä kun vievät veneelle kaikki kesän tavarat.  Ja sitten vielä saimme pitää rakkaat kaverimme vanhalla paikallaan vieressämme. Meillä Flying Albatross ja heillä Albatross 26. Molemmilla veneillä alkaa olla ikääkin mutta silti hyväkuntoisia ja lähes ajattomia. Aivan kuten omistajansakin, tai ei meillä ikää ole juurikaan mutta sekin vähän on hyvin säilynyttä.....

Hallituksen puheenjohtaja sekä vanhempi koiristamme



Toinen hieno asia on se että sain Meri VHF-DSC kurssin suoritettua hyväksytysti. Nyt on miehellä radiolupa ja puuttuu vain alukselta tuo lupa. Senhän saa hankittua kivuttomasti viestintärirastosta ( https://www.viestintavirasto.fi/index.html ). Pitäis sitten varmaan testata myö veneen VHF-radio.... Ei ole ollut käytössä moneen vuoteen. Uskon radion olevan täsin kunnossa. Päällisinpuolin kaikki toimii kuten pitääkin.Ei ole koskaan kastunut ja on laadukas joskin vanha laite.







Tänään sataa meillä täällä etelässä lunta varmaan koko talven edestä. Olen onnellinen, että veneemme Vilkas on päässyt http://www.espoonvenepalvelu.fi/ lämpimään halliin. Hallissa on kuulemma tasainen 16 asteen lämpötila. Ei palele pieni veneemme. Näin nätisti pienet koiramme ovat aina kotonamme ( no ei tosiaankaan ). Mitenköhän osaavat olla kesällä veneessä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti