Mainos

torstai 12. marraskuuta 2015

Vene myyty tai sitten ei.....

"Nyt musta lippu liehumaan, hulabaloo balai!
Hulabaloo balai, balai!
Jää kauas ranta synnyinmaan!
Hulabaloo balai!
On laiva niin kuin tuulispää, hulabaloo balai!
Hulabaloo balai, balai!
Ja kauppalaivat kiinni jää!
Hulabaloo balai!"
(Suom. sanat Sauvo Puhtila)


Nyt se tapahtui, saimme useita yhteydenottoja veneestämme. Albatross / Vilkas on ollut nyt jonkin aikaa myynnissä. Kiinnostusta on tässä ollut ja muutamalla on vielä " harkinnassa" tarjouksen tekeminen.... Mutta nyt tuli yksi tekstiviesti jossa kysyttiin "Lontoon" murteella onko veneemme vielä myynnissä. Yritin vastata tekstarilla, mutta vieti ei mennyt läpi. Onneksi tässä viestissä oli myös sähköposti osoite. No, sinne viestiä lyhyesti. Vastaus saapuikin nopeasti ja siinä pyydettiin lisätietoja. En tietenkään lähettänyt hänelle juurikaan lisätietoja. Silti vastaus tuli nopeasti. Hän ostaa veneemme ja haluaa tehdä nopeat kaupat. Tietää, että kiinnostuneita ostajia on muitakin. Summakin on juuri sopiva.  


 Nyt hän halusi lähettää meille kauppa summan seuraavasti: So if you accept this transaction, you should send me your info requested below if you have an account already with PayPal:-

Name :
PayPal Email :
Mobile Number
amount:

Onneksi tiesin jo etukäteen mistä oli kyse. Kiitin mielenkiinnosta ja sanoin tekeväni kaupat vain naamatusten. Jos haluaisi lähettää rahaa niin vain pankkien tai Western Unionin kautta. Valitettavasti tämän viesini jälkeen ei ole tästä "ostajasta" kuulunut mitään. Ja en tosiaankaan kertonut hänelle veneemme sijaintia jotta voisi järjestää noutoa Espanjaan.... 

Vilkas on siis edelleen myynnissä. Laitamme nettiveneen ja muut ilmoitukset pois. Keväällä sitten uudelleen nettiin jos on vielä tarvetta. Eli voitte nyt talvenaikana tehdä tarjouksia tästä hyväkuntoisesta retkiveneestä. 

6 kommenttia:

 1. Onko muilla kokemuksia vastaavista yrityksistä?

  VastaaPoista
 2. multa on auto yritetty ostaa samalla tavalla (tosi loogista että britti haluaa ostaa suomesta auton, suomen hintatasolla) :)

  VastaaPoista
 3. Jeps, onneksi nuo on melkoisen tökeröitä yrityksiä. helppo tajuta ettei noissa ole mitään järkeä.

  VastaaPoista
 4. Polkupyöräni halusi ostas suomalainen vain englatia puhuva stuertti joka merillä olonsa takia ei pääse itse hakemaan. Maksu paypalilla ja rahtifirma olisi hakenut.

  VastaaPoista
 5. Toissa keväänä samanlainen ostotarjous tuli mopoon. Oli muka joku Brittiupseeri ja tulossa sotaharjoitukseen Suomeen. Paypal ja rahtifirma kuvio tässäkin. Ja ilmoitukseni oli nettimotossa.

  VastaaPoista
 6. Meillä myös samanmoinen kokemus Nidelvin myynnin aikana. Kohdalle sattui jopa kaksi "ulkomaan yrittäjää" ennen kuin todellinen ostaja löytyi. Tylsiä tuollaiset jutut. Tsemppiä venemyyntiin!

  VastaaPoista