Mainos

tiistai 23. helmikuuta 2016

Happamia, sanoi kettu pihlajanmarjoista....

Kuva: Messukeskus
 " Happamia, sanoi kettu pihlajanmarjoista,.... "

Kuva: Messukeskus
Totta, pikkaisen jäi harmittamaan kun ei tullut osteltua uusia veneitä tahi tavaroita Vene Båt 2016 messuilta.  Minä ja vaimo olemme molemmat vanhoja melojia. joka kerta messuilla käydessä käymme katsomassa mitäs kivaa ovat melontaliikkeet tällä kertaa tuoneet esille. Itseäni kiinnostaisi hankkia kevyehkö Wenonah kanootti. Mutta sen kanssa pitäisi saada myös aikaa nauttia rauhallisesta ja hiljaisesta etenemisestä vesistöillä. Toki kyllä myös jokin kuntokajakkikin olisi paikallaan. Happamia....

Poikaamme kiinnostaa aina kalojen narraaminen. Meillä on minun ja isäni peruja melkoinen määrä käyttämättömiä uistimia, mutta pitäähän pojan saada myös omia uistimia ( käyttöön ). Olen minäkin uittanut paljon omia mutta niitä riittää vaikka pohjaan jätettäväksikin. Jotenkin tuntuu että viime kesänä uistellessa kalat pitivät meitä pilkkanaan, onneksi ongella ja pilkillä saimme kaloja tarpeeksi. 
Happamia....

Kuva: Messukeskus
Ja yksi tosi mielenkiintoinen juttu oli nämä veden päällä leijuvat jutut. Seisoimme siinä katselemassa lauantaina näytöstä ihan silmät ymmyrkäisinä. Näyttää kyllä niin helpolta mutta, todellisuus on kaikkea muuta kuin helppo. Ehkä joskus pääsemme tätäkin kokeilemaan. Aloitan ainakin voltilla takaperin.. Ja suoraan ensiapuklinikalle.
Happamia....
Meitä lähellä on tämä Pidä Saaristo Siistinä toiminta. Valitettavasti meidän perheen virta ei riittänyt pysähtyä tänne. Nyt on kuitenkin tilattava muutama Roope-tuote. Roope-matkamuki ainakin tulee meidän Family Cruiseriin .

Kuva: Messukeskus
 Olen myös kiinnostunut näistä pienistä purjeveneistä taikka jollista joilla voisi yksinkin mennä, ääneti meren yli. Ja vanhin neiti haluaisi tuollaisen SUP-laudan. Puolestani voisi ostaakin sellaisen niin minäkin pääsisin SUPpailemaan. Viimeeksi tehnyt niin 80-luvun lopussa surffilaudallamme.
Happamia....
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti