sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Palmusunnuntain menoja

" Virvon varvon, tuoreeks terveeks, vitsa sulle palkka mulle."

Ovikello soi ja ovella on nippu erilaisia virpojia. Oli tarjolla noitia, tipuja, jääkarhuja sekä kettuja. Toki oli paljon muitakin otuksia liikkeellä. Lapsilla oli melkoisen hyvä palkkapäivä joten ajattelin josko itsekin laittaisin virpomis vaatteet päälle ja lähtisi soittelemaan ovikelloja suklaan toivossa.

Jäin kuitenkin kotiin vaimon seuraksi nauttimaan aurinkoisesta tee hetkestä. Kuten joku työkaverini totesi tässä taannoin minun harrastavan " teeseremonioita".  Ihan seremonia tämä ei ollut. Parvekkeella lämpötila kuitenkin oli selkeästi plussan puolella joten teen nauttiminen oli jo miellyttävää ulkona.

Teehetken jälkeen siirryin sisälle selailemaan muutamaa miesten lehteä, miksei ne sopisi tuolle naisväellekin ihan yhtä hyvin. SVB24 ja Biltema oli laittanut meille katalogit luettavaksi ja ainahan nistä löytyy jotain mielenkiintoista hankittavaa.  Mutta niistä sitten kerrotaan lähempänä kesää.....

 Päivällä tuli myöskin vierailtua vaimon siskon luona herkuttelemassa. onneksi heiltä löytyy myöskin "miesluola" jossa sain keskusteltua vaimon siskon miehen kanssa veneilystä. Hänellä onkin hommat jo hyvässä vauhdissa ja itse kuuntelin kateellisena mitä kaikkea hän on jo tehnyt heidän veneelle. Meillä on kaikki vielä edessä ja kohta alan kiirehtiä veneen kunnostuksen kanssa. Tietenkin välimatka omalle veneellemme haittaa päivittäistä kyljen silittelyä hiukan.

Alan varmaan kohta laittamaan Albatross / Vilkasta kuntoon kesää varten. Ellei joku tee nyt hyvää tarjousta tästä loistavasta veneestä. Tällöin voin olla mukana konsultoimassa tarvittaessa veneen laittamisessa sekä myös opastaa tuon veneen ajamisessa pitämällä muutaman ajotunnin uuden omistajan kanssa.

Kotiin tullessa huomasin pihalla sinivuokkojen nostavan päätään jo esille. Kohta näissäkin on jo komeat kukat. Kyllä se kevät tulee ja vieläpä melkoisella vauhdilla.

1 kommentti:

  1. Löysinpäs blogisi! Oli kiva vahtaa muutama sana bloggaamisesta tänään synttäreillä.

    kauniskaikuu.blogspot.fi

    VastaaPoista