Safire Mökki mainos

maanantai 14. maaliskuuta 2016

Yksi ja ainoa, ainut kertainen

Nyt sitten taas eletään alku kevättä. Meillä kun ei täällä kotopuolessa ollut talvenaikana liikaa lunta, niin poikkesin katselemaan menoa vähän pohjoisemmassa. Levillä on lunta normaalia enemmän ja rinteet oli hyvässä kunnossa. Tuli taas vähän laskettua mäkeä suksilla ja mikä parasta vuokrasin Fatbiken.  Tuolla pyörällä kulkiessa Levin rinteillä tuli oikein lämmin. Nyt alkaa sitten täällä kotopuolessa työmatka pyöräilyt. 

Työmatkani kulkee tuon Suomenojan sataman vieritse joten pääsen seurailemaan kevään tulemista. Ensimmäiset merkit on jo nähtävissä. veneiden viereen ilmestyy autot ja sitten alkaa kuulumaan työn ääniä veneistä. kohta on vesi sulana ja veneen saa vesille. Vuosi takaperin meillä oli Albatross / Vilkas askartelu jo vauhdissa. Tällöin hioimme ulkona olevat puuosat ja lakkasimme ne uudelleen. Ja vene pestiin ensimmäisen kerran ennen TekDek asennusta. Espoonvenepalvelussa Vilkas pääsi sisätiloihin lämpimään jotta kannen liimaaminen onnistuu parhaiten. Ja emme ole kertaakaan katuneet kannen laittamista. Oli juuri sellainen kuin kuvittelimme. Mukava jalan alla, kaunis ja kestävä. Tekisin saman uudelleen jos tulee tervetta. 



 Nyt meillä sitten alkaa uusi kausi uuden veneen kanssa. Saas nähdä mihin vielä päädytään sen veneen kanssa. Jokainen veneistämme on meille se yksi ja ainoa, ainut kertainen.

Luettavaa suomeksi ja ruotsiksi...

http://oplehdet.fi/#/issue/79/5837
http://oplehdet.fi/#/issue/93/5891



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti