sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Venexpo 2016 arvonta

Sain ilokseni arvottavaksi kuusi lippua Venexpo tapahtumaan 10. -13.11.2016 Turkuun. Nyt on jo hyvä hetki alkaa miettimään tulevaa kautta 2017.

Itse olen ajatellut meneväni messuille tutustumaan varusteisiin. Toivottavasti jalka kestää sen verran kävelyä ja löydän itselleni kuskin jalka kun on vielä paketissa silloin. Poikaamme kiinnostaisi ainakin Peltsin kalastus vinkit. Ja  aina on ajankohtaista seurata mitä voisi päivittää omaan veneeseen. Lisäksi itseäni kiinnostaa myös nuo puuveneet.


Venexpo Arvonnan säännöt: 

Arvontaan voivat osallistua kaikki kommentoimalla tähän postaukseen tässä blogissa olleisiin päivityksiin vuodelta 2016. Mikä kiinnosti ym.... Ja laittamalla yhteystiedot sähköpostilla ( tahdenyhden(at)gmail.com ). Sinun ei tarvitse olla blogini kirjautunut lukija voittaaksesi lippusetin. Arvonnassa on kolme voittoa, jossa jokaisessa on 2 messulippua. Lippu oikeuttaa kertakäyntiin messuilla.


Arvonta päättyy maanantaina 31.10. klo 20.00, jonka jälkeen ilmoitan voitoista sähköpostitse voittajille.  Joten muista laittaa yhteystietosi sähköpostilla minulle. Jos onnetar suosii niin laitan liput pikaisesti postiin sinulle. Yhteystietojasi ei anneta eteenpäin eikä niitä säilytetä arvonnan jälkeen. 

 *Postaus on tehty blogiyhteistyössä Turun Messukeskuksen kanssa, jolta myös on saatu liput arvontaan.

1 kommentti: