Mainos

lauantai 12. marraskuuta 2016

Taas pientä haaveilua liikkeellä....


"Dance me to your beauty with a burning violin
Dance me through the panic 'til I'm gathered safely in
Lift me like an olive branch and be my homeward dove
Dance me to the end of love
Dance me to the end of love
 
Oh, let me see your beauty when the witnesses are gone
Let me feel you moving like they do in Babylon
Show me slowly what I only know the limits of
Dance me to the end of love
Dance me to the end of love" ( Leonard Cohen )
 
 
Pitkästä aikaa tein matkan Turkuun ja siellä olikin sitten pari kohdetta missä oli vierailtava. Yllättäen molemmat vierailupaikat liittyivät veneilyyn. Itselläni kun on jalka paketissa niin sain autonkuljettajan mukaan joten matka oli pelkkää nautintoa. Hyviä tarinoita ja ajatuksia sinkoili matkalla miesten kesken. 
 
Venexpo oli matkan varsinainen syy. En ole ollut koskaan Turussa venemessuilla joten olihan se ehdottomasti tutustuttava näihinkin messuihin. Itseäni kiinnosti messuilla eniten tarvikkeet sekä muutama vene uutuus.
 
https://2.bp.blogspot.com/-ogxnuzl0_DA/WCbZ8N0hZXI/AAAAAAAACmY/yClMdUeSjfonX0lmaISzNyoPweSIs2CVwCEw/s640/DSC_0680.JPG
 

https://3.bp.blogspot.com/-74bFEAxzCDs/WCbZ71H3ZVI/AAAAAAAACmQ/hqoxmctvMlkdN89LuEgMU2Dipp_o2knIQCEw/s320/DSC_0679.JPGEnsimmäinen paikka jossa pysähdyimme oli MYS :n osasto. Melkoisia kaunokaisia olikin taas esillä. Yksi oli erityisesti yli muiden, Sikarivene. Melkoisen futuristinen ajatelma on ollut tämä kaunis puuvene. Toki samaisella osastolla oli paljon muutakin nähtävää. Tästä ensimmäisestä hallista tulikin katsottua veneeseen lämmitintä. Vielä oneksi alkuperäinen Webasto toimii joten ei kaikkea tarvitse uusia kerralla. 
 

https://2.bp.blogspot.com/-fyiJ2sNDaps/WCbZ8fZH8WI/AAAAAAAACmc/iZVGcueUbWsnK8Ib5yuTjTIgcFSZQ8-3gCEw/s320/DSC_0682.JPG
Seuraavassa hallissa meidät toivotti tervetulleeksi Busterin osasto ja siellä olikin joka pojan haave vene Phantom. Jo pelkästään ne perässä olevat moottori herättivät kunnioitusta. Tuollaisella kun saisi ajaa edes päivän.... Toki osastolla oli paljon muutakin mielenkiintoista. Jos joskus luovumme matkaveneilystä tulee varmasti harkittua isomman Busterin ostamista. Tai vaikka pienempikin kyllä sopisi.... 
 
 
 
https://1.bp.blogspot.com/-0dyuPT_mlIk/WCbZ9SqERBI/AAAAAAAACmg/s2Jf_8u404I2MGDBZNImLagol29aSsqXgCEw/s640/DSC_0683.JPG
 
https://2.bp.blogspot.com/-2x8zObKspZQ/WCbZ9Zm8LcI/AAAAAAAACmk/Ep2aXZ6o55IlmQoqDpmWGcVGzHWPt9WQgCEw/s320/DSC_0686.JPGToki muillakin osastoilla oli paljon katseltavaa. Onhan nämä messut kuitenkin melkoisesti pienemmät kuin kevään messut Helsingissä. Silti täältäkin löytää kaiken tarvitsemansa ja jopa enemmän.Jotenkin tuli mieleen että täällä oli "tavallisille" ihmisille veneitä helpommin lähestyttävissä. Messuilta puuttui lähes kaikki megajahdit toki pari isompaakin välissä oli. Näin myös ensimmäisen kerran läheltä millainen on foilaava vene. Näitä olen nähnytkin menevän melkoista vauhtia Lauttasaaren edustalla kesän aikana.  
 
https://4.bp.blogspot.com/-1DQvWupwF-Y/WCbZ-Adt7pI/AAAAAAAACmw/vaCCNKf5Nl8GCjt2jCCMEaKZKVBLJhW-wCEw/s320/DSC_0693.JPGhttps://2.bp.blogspot.com/-Fi51t2dfyKE/WCbZ9Q5AFWI/AAAAAAAACmo/qUGBPanIq_Irnf-PETePv5qnB1_5JUvgACEw/s320/DSC_0687.JPG
 

https://3.bp.blogspot.com/-2LEZrOkvrHc/WCbZxS0z4JI/AAAAAAAACmM/4KhSAoTi380jnhEufcd6gX3kcdjZteycgCLcB/s320/WP_20161111_12_31_15_Rich.jpgToinen syy Turun reissullemme oli meidän ja vaimon siskon perheen veneiden avotilat. Katselimme jo ennen messuja veneidemme avotiloihin uutta lattia materiaalia. Ja jatkoimme tätä selvittelyä myös messuilla. No, siis ennen messuja pysähdyimme Levy-Jaatissa katsomassa heidän valikoimia Tiikki-viilussa sekä Tiikki-laminaatissa. Saimme erittäin pätevää palvelua ja meille kerrottiin molemista levyistä miten niitä tulisi käsitellä. Nyt on sitten mitattava ja piirrettävä Family Cruiserimme avotila. Jos vaikka tässä talven aikana saisi tehtyä nuo uudet palat lattiaan. Ja kyllä se taitaa kääntyä tuohon puiseen vaihtoehtoon. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti