Safire Mökki mainos

maanantai 5. joulukuuta 2016

Hetki kauneutta,


Sunnuntaina oli pitkästä aikaa perinteinen "sunnuntai sää". Eli juuri paras ilma suorittaa ulkoilua kaikessa rauhassa. Meri vetää puoleensa myös näin kylmän sään aikaan. Ihan vielä ei ollut asiaa jäälle mutta, kyllä se oli komeaa... Näistä harvoista kauniista päivistä on nautittava täysin rinnoin. Kyllä sää nyt on melkoisen vaihtelevalla tuulella, joka toinen päivä pakkasella ja joka toinen on lämpöasteita. 

Ei kestä enään pitkää aikaa kun päivä alkaa pidentymään ja siirrymme sydän talven puolelle. Toivottavasti pääsemme silloin luistelemaan tai hiihtämään meren jäälle. Koiratkin pitävät juoksentelusta jäällä. Nyt nuorin koira tosin yritti mennä uimaan ja ihmetteli minne se vesi katosi. Pääsisköhän sitä tuon reunan alta pujahtamaan jos vaikka sitä ensin järsisi.
Saimme nauttia sunnuntaina hetken kauneutta josta on hyvä ammentaa alkavalle viikolle.
 Veneilyyn liittyen on jo ensikauden suunnitelmia tehty. Ollaan keskusteltu perheen kanssa yhdessä mitä veneeseen toivottaisiin ja missä haluttaisiin käydä. Netti on ollut molemmissa asioissa suurella käytöllä. Meillä alkaa olla karkea suunnitelma siitä missä ainakin haluaisimme poiketa ja mitkä kohdat päivitämme veneestä. Tosin toteutus veneen kohentamiseen alkaa tässä reilun kuukauden sisällä. Heti kun näistä joulun kiireistä ollaan selvitty.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti