Mainos

keskiviikko 11. tammikuuta 2017

Matkamessut 2017 arvonta

Nyt on talvi parhaimmillaan ja Matkamessut lähestyvät vauhdilla. Olen matkassa mukana " virallisena-bloggaajana". Itseäni kiinnostaa eniten saariston matkailukohteet mukaan lukien Ahvenanmaa. Silti pidän silmät auki jos vaikka jotain mielenkiintoista löytyisi muualtakin....

Messuillahan on tunnetusti jos jonkinmoisia kilpailuita standeillä. Otan tästä itselleni pienen tavoitteen ja raapustan nimeni mahdollisimman moneen kilpailulippuun......

Joten aloitetaan arvonta omasta blogistani. Arvon yhdelle onnekkaalle kaksi kappaletta messulippuja ( a´18 € ). On oma asiasi otatko seuraksesi kaverin vai kulutatko useamman päivän messuillaVoittaaksesi nämä liput sinun tulee kommentoida tähän blogiin mitä sinä toivot Matkamessuilta. Osallistumisaikaa kommentointiin on sunnuntai 15.1.2017 aamuun asti.

Ja yhteystiedot sähköpostiin tahdenyhden@gmail.com14 kommenttia:

 1. Matkamessuilta toivon uusia matkavinkkejä ja ideoita.
  Ulla K

  VastaaPoista
 2. Olen seuraillut blogiasi ja venereissujasi kuin melkein itsekin Suomenlahden saaristossa matkaten.. Matkamessulippujen idea on hyvä. Olen tietysti mukana arvonnassa. Toivon löytäväni innoitusta matkailuun ja ehkä myös veneilyyn ja oman veneen hankkimiseen. :-) - yt. Jouska

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tarinat maittavat. Toivottavasti löydät jostain oman veneen jotta pääset laineille nauttimaan rauhasta. Matkamessut on kyllä melkoinen haaveilun paikka, on niin monenmoisia kohteita jotka kiinnostaisivat

   Poista
 3. Vien kesällä kummipoikani matkalle rippilahjaksi, joten toivoisin löytäväni matkamessuilta hyvän idean siihen reissuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Messuilta löytyy varmasti paikka jonne voitte lähteä kummipojan kanssa. Voi olla että, joudutte valitsemaan useamman matkan kun tarjontaa on paljon.

   Poista
 4. Matkamessut vois kiinnostaa siinä mielessä että viimeksi on käyty ulkomailla n. 8 vuotta sitten. Maailmaa ei juuri ole nähty.
  Tämä voisi olla jonkinlainen ponnahduslauta tähän ajatukseen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matkamessuilta saa virikkeitä kyllä erilaisiin reissuihin, meillä ja maailmalla.

   Poista
 5. Tietoa olen lähdössä hakemaan muutamasta maasta mistä olen kiinnostunut. Toivon siis hyviä matkavinkkejä näytteilleasettajilta.

  VastaaPoista
 6. Mä toivon sitä matkalle lähdön fiilistä, jonka matkamessuilta aina saa
  pauleceb(at)gmail.com

  VastaaPoista
 7. Hyvät tarjoukset ois kiikarissa, tyhjätaskuna opiskelijana kun on pakko pohtia miten matkan budjetoi
  sampsapie(at)gmail.com

  VastaaPoista
 8. Nyt on liput arvottu. Kipparinna poimi pipon laitetuista nimilapuista Jounin nimen. Onnea voittajalle ja toivottavasti muutkin pääsevät messuille haaveilemaan matkoista.

  VastaaPoista