Mainos

maanantai 6. helmikuuta 2017

Vene Båt 2017 Lippuarvonta

http://vene.messukeskus.com/

Kohta on tuo talvi selätetty kun Venemessut alkavat. Itselläni alkaa kevät aina venemessujen jälkeen. Alan askartelemaan jotain pientä tai ehkä jotain isompaakin oman Family Cruiserin kanssa. Messuilta tulee aina haettua jotain uusia ajatuksia tai toimintatapoja tehdä asioita. Toki kaikki mahdolliset saariston kohteetkin kiinnostavat suunnattomasti. Lapset muistuttivat viimeeksi eilen että, nyt isä menet Lottoamaan jotta he saisivat ostaa meille ison veneen…. Ainahan se on haaveissa, siis ”metrin” isompi vene. Pituutta tai leveyttä saisi kasvaa… Lapsille veneiden lisäksi tärkeitä ovat metrilakut. 
Sain arvottavaksi kaksi lippua messuille. Messuillahan on tunnetusti kaikenlaista arvontaa ja kyselyä joten aloitetaan kysely jo ennen messuja.

Joten aloitetaan arvonta omasta blogistani. Arvon yhdelle onnekkaalle kaksi kappaletta messulippuja. On oma asiasi otatko seuraksesi kaverin vai kulutatko useamman päivän messuilla. Voittaaksesi nämä liput sinun tulee kommentoida tähän blogiin mitä sinä toivot venemessuilta . Osallistumisaikaa kommentointiin on torstaihin 9.2.2017 klo 10 asti. Liput toimitetaan sähköpostitse joten on tärkeää laittaa Blogiin kommentit ilman omaa sähköpostiosoitettasi. Ja yhteystiedot sähköpostiin tahdenyhden@gmail.com

Kipparinna toimiessa onnettarena voittajaksi löytyi..... M/S Maria Tehilla. Liput on toimitettu sähköpostitse voittajalle. 

26 kommenttia:

 1. Kelo toivoo päivittävänsä tutkatietouttaan - uudet digitaliset kiinnostavat. Toinen juttu, päittää tietonsa aurinkopaneliasioissa - jos täydentäisi niitä. Kumivene+pieni perämoottori, sitten se vakio pohdionta tietysti tulevaisuudessa on sen eläke-veneen aika; ympärikäveltävä - Sargo Targa Nordstar jne... kun bnyt bisnes hieman paranisi, oli helpompi pohtia tulevia - ;) Kari Elo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on harkinnassa aurinkoenergia asiat. Ja tuo kumivene moottorin kanssa on ollut meillä kyllä aina tarpeen....

   Poista
 2. Toivon venemessuilta vinkkejä kivoista merellisistä retkikohteista ja mahdollisuutta tutustua erilaisiin matkaveneisiin, sekä uusiin että käytettyihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Messuilla on kyllä runsaasti tutumisen aiheisia veneitä ja paikkoja....

   Poista
 3. Toivon taas löytäväni vinkkiä mitä maalia laittaisin puuveneen pohjaan myrkkymaalin tilalle. Jotainhan siihen pitää laittaa.

  VastaaPoista
 4. Ideoita kun on vanha fjord klassikko ja aina jotain päivittämistä löytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on yksi veneilyn suola kun tuota päivittämistä on aina. Välillä karkaa käsistä itselläni tuo päivittäminen

   Poista
 5. Toivon etenkin hyvää fiilistä �� ja etsiskellään erilaisia vaihtoehtoja synteettisistä tiikeistä sitloodaan (flexiteek, dek-king), uusia merikarttoja, koiralle nosto/pelastusliivejä jne. Mukana arvonnassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli edellisen veneen kannet tehty toimedtamme tekdek keinotiikki pinnassa. Voin suositella

   Poista
 6. Toivon, että ehdimme käydä työnäytöksissä mm. keinotiikin asennus ja dieselmoottorin-huolto-ohjelma, ostaa uudet köydet jne. meille uusi, mutta oikeasti vanha vene kaipaa yhtä ja toista. T. Merituuli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Uuden" veneen varustelu on aina hauskaa... kannattaa miettiä tarkkaan mitä oikeasti haluaa. Meillä löytyi tarpeemme uudelle veneelle vasta kaudelle 2

   Poista
 7. Ajankohtaisia messuasioita täällä ovat mm. plotterin ja tiikkikannen uusiminen, yleinen haaveilu sekä ahaa-elämysten ja oivallusten löytäminen. Ja kun ei kukaan muu ole vielä tohtinut myöntää, niin kyllä meitä messuilla metrilakukin aina kiinnostaa :)

  -D.S.

  VastaaPoista
 8. Messuilta haaveita ja hyviä käytäntöjä. Tarkempi kaikukuva vanhaan plotteriin on ajatuksena, hieman epäilen onnistuuko. Kytkimenvaihto tuo myöskin odotuksia varaosa/ tarvike kauppiaiden asioille.
  m/s LEEDI

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Messuilla on aina jotain hyviä tarjouksia. Silti messuilu voi käydä arvokkaaksi kun löytyy paljon hienoja tarvikkeita..

   Poista
 9. Messuilta löytyy paljon hyviä tarjouksia tarvikkeista. Joskus löytyy jopa jotain mitä ei tiennyt tarvitsevansa.... Messuille menee usein muutama "veneraha" (500€)😮

  VastaaPoista
 10. Tarvikepuoli on hyvin hanskassa, joten toivon mielenkiintoisia luentoja ja esityksiä. Toki tarvikepuolikin tulee katsastettua, joten messujen jälkeen saattaa joutua toteamaan, että ei se ollutkaan hanskassa ;).

  Sara

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, tarvikepuolelta löytyy kaikkea mitä ei tiennytkään tarvitsevansa....

   Poista
 11. Messuille mennään monestakin syystä; muistelemaan menneitä veneilykesiä ja haaveilemaan uusista. Näyttelyn suurimmassa veneessä käynti on must; ihan vain ihmettelyn, ei haaveilun kannalta. Tarkempaa tutkiskeluamme tänä vuonna saa osakseen teak-pintojen hoitoaineet ja muut veneen hoitovälineet sekä lämpöiset talvisäilytyshallipaikat lähialueella. Ja mukavahan olisi löytää jotain pientä tarpeellista (tai tarpeetontakin!) kotiinviemisiksi metrilakun lisäksi. Perinteinen veneilykauden aloitustapahtuma siis, jossa aina törmää muihin tuttuihin kesästä haaveilijoihin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Messuilla tosiaan tapaa tuttuja veneilijöitä tai veneistä haaveilijoita. Olemme huollattaneet perämoottoria ja ostaneet isoon veneeseen huoltopalveluita paikalliselta yrittäjältä. Hänellä on myös mielestäni "kohtuu" hintaisia lämpimiä hallipaikkoja. Olemme jopa itse harkinneet moista.

   Poista
 12. Messuilla ihmetellään uusia tuulia ja katsellaan josko jotain käyttötavaraankin tulisi kotiin vietäväksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyttötavaraa katselemme myöskin. Harvemmin ostamme ennen kuin tulee tarve pakottavaa eteen

   Poista
 13. Messuilla ihmetellään uusia tuulia ja katsellaan josko löytyisi jotain tuliaisin kotiinkin.

  VastaaPoista
 14. Lähden haaveilemaan, ehkä joku hyvä tarjouskin tulee vastaan :)

  VastaaPoista