Mainos

keskiviikko 19. huhtikuuta 2017

Hetki lähenee....

I am sailing
I am sailing
Home again
'Cross the sea
I am sailing,
Stormy waters
To be near you,

Odottavan aika on pitkä. Varsinkin näin keväisin on tuskallista katsella FB:ssä saariston satamien päivityksiä. Saadaan nähdä toinen toistaan aikaisempia veneilijöiden laittamia päivityksiä. Kyllähän sitä itsekin mielellään veneilisi jo mutta, on niin paljon tekemistä veneen kanssa ettei aivan näin keväällä pääse vielä merelle.

Kävin hakemassa kumiveneemme huollosta Vuosaaresta. Pääsin autolla minulle aivan tuntemattomiin paikkoihin ja satamiin katselemaan. Huollosta voin kyllä sanoa että kannatti. Palvelu oli hyvää ja erittäin ammattitaitoista. Ja kustannukset olivat maltillisia. Sai meidän kumiveneemme Iines taas lisää käyttöikää. Tulevana kesänä lapsemme saavat ajaa tällä keskenään jos haluavat, näin on sovittu. Tietenkin saavat tähän asiaankuuluvan koulutuksen. 


Nyt sitten kun aloin hoidella näitä asioita jotka vaativat läsnä olemista poikkesin sitten Maritimiin. Täältä hain uudet kahvat Family Cruiserimme uuteen lattiaan. Ovat sitten valmiina kotona kun saan porattua kahvoille paikat tiikkiin. 
Lattia projekti vetelee viimeisiään ja toivon sen valmistuvan kuluvan kuun aikana…. On ollut mukava työskennellä talomme kellarissa iltaisin ja viikonloppuisin. Kyllähän tässä aikaa on mennyt runsaasti, ehkä jopa enemmän kuin olin ajatellut.  Tuossa kahva laitettuna suunnilleen omalle paikalle. Seuraavaksi poraan kahvalle upotuspaikan  ja kiinnitän sen paikalleen. Enään puuttuu kiinnittämisen jälkeen lattian kuljettaminen veneellemme. 


Ja nyt olikin aika viettää kavereiden kanssa ” get together” tyyppinen ilta. Hyvää ruokaa ja seuraa oli tarjolla runsaasti. Lapset leikkivät yhdessä ja me aikuiset keskustelimme keskenämme.Tietenkin veneilystä, lomasta ja kesästä. Välillä lapsukaisemme kävivät näyttäytymässä jolloin kyselimme heidän lempi ja toive kohteista merellä. Vastaukset olivat kuten saattaa ymmärtää aika perinteisiä. Hanko, Tammisaari ( ravintolat) , Kasnäs ( kylpylä ), Elisaari ( koska aina… ) ja Björkö ( järveen uimaan ) sekä unelmana olisi Maarianhamina… Taas on ainakin meidän venekunnalla kova polte vesille.


Jos teillä on suositella joitain mukavia saaria tai satamia Saaristomerellä tai Ahvenanmaalla voitte ilmiantaa näitä paikkoja.  meillä ja varmasti monella muullakin ovat ajatukset jo kesän veneilyissä.
Linkissä esiintyvä teksti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti