Mainos

maanantai 26. helmikuuta 2018

Flunssan parantelua

"Karhunpoika sairastaa... " vai miten se menikään. Nyt on tosiaan pidellyt pientä flunssaa ja ei ole päässyt tekemään kaikkea mitä haluaa. Loppuviikolla poikkesin Forsman tea myymälässä ja hain kotiin useampaa erilaista teetä. Ajatuksena oli löytää kesän veneilyä varten jokin uusi tai uusia tee-laatuja sekä flunssan koti hoidoksi. Pää meni oikein pyörälle kun vaihtoehtoja oli todella paljon. Joudun tekemään kyllä uuden matkan tänne Kipparinnan kanssa jotta saamme veneeseemme maukkaita tee-hetkiä. Mahdollisesti joudumme päivittämään teen tarjoiluastiankin.
Onneksi tee auttoi taudin taltuttamisessa ja pääsen tänään pitkästä aikaa kuntoilemaan. Tarkoitukseni on saada hiukan ryhtiä itseeni. Jalan leikkauksesta on jo tarpeeksi aikaa niin pystyn pitkästä aikaa panostamaan omaan hyvinvointiin. HALLUSSA! - hyvinvoinnin perusteet kurssi on ollut minulle ainakin erittäin motivoiva treenimuoto. Itselleni tämä  treenausmuoto sopii hyvin. Toivottavasti näkyy tuloksissa ja kallioilla kiipeily olisi mukavaa tulevana kesänä.
Jotain pientä Leaninaan on ajateltu kesäksi. Lämmitinhän meille jo saapui. Ja ohjeita olen selaillut ja pakkausta purkanut jo. Vaikuttaa erittäin hyvältä päätökseltä vaihtaa vanha lämmitin uuteen Planariin. Paljon on muutakin mielessä. Kipparinna on patistanut minua syystä tai toisesta talomme kellaritiloihin viettämään aikaa... Väittää että voisin tehdä veneeseen avotilaan uuden penkin ja ruokapöydän. En kyllä ole varma onko tuo oikea syy vai se kun ajoittain voisin pötkötellä sohvalla.  Näin toisella Family Cruiser veneilijällä uimatason ja sellainen on ollut meilläkin mielessä. Onko sellainen tulossa tänä keväänä vai seuraavana keväänä jää nähtäväksi.
 
Avotilaan ollaan suunniteltu penkkiä ja sen jatkoksi olemme ostamassa jääkaapin. Nykyinen jääkaappi on ajoittain turhan ahdas ja ei lisätilasta haittaa ole.  Päätä avattava on ollut hakusessa ja sellainen ilmeisesti nyt olisi löytynyt. Toinen vaihtoehto olisi päivittää vanha 40 litrainen 65 litraiseen kaappiin mutta kun se vanha vielä toimiin niin en jaksaisi myydä sitä pois. Viikonloppuna istuimme iltaa kuunnellen hyvää musiikkia ja katsellen netistä ensikesälle retkikohteita. Paljon kiinnostavia paikkoja löytyy ja innostus päästä veneilemään kasvaa kohisten. 
 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti