Mainos

maanantai 9. huhtikuuta 2018

Kevät kohisten tulevi....

" Luulin, että tiesit sen, että olen luonas onnellinen
Luulin, että tiesit sen, kun katsoit minuun läpi hiljaisuuden
Luulin, että paljastun viimeistään silloin, kun:

Onnen kyyneleet takinkaulukseen, kuin tähti taivaalle putoaa
Onnen kyyneleet takinkaulukseen, kuin tähti taivaalle putoaa

Luulin, etten milloinkaan voi nähdä mitään kauniimpaa
Voi, tämä taivas, tämä maa. Voi, tämä tunne, jonka tuntea saan
Luulin, että lähdet, kun sä näät silmissä mun: "Sami Saari


Maaliskuu katosi ja ollaan jo pitkällä huhtikuussa. Paljon toimintaa on mahtunut viimeisiin viikkoihin. Valitettavasti veneilyyn on ollut vielä turhan viileää. Onneksi kävimme Kipparinnan ja lasten kanssa ulkoilemassa Kopparnäsissä maaliskuun lopussa. Aurinko paistoi ja jäällä oli porukkaa kävelemässä. Ensimmäistä kertaa katselimme maisemia täällä ja oli hieno paikka. Olemme kyllä veneilleet monesti ohitse ja yöpyneetkin alueen tuntumassa usein. Grillipaikalla oli mukavasti vielä hiillosta joten makkaran paistaminen onnistui hyvin.

Kannattaa lukea Uudenmaan virkistysalueyhdistyksen sivuilta alueesta lisää. Mielenkiintoista tietoa ainakin minulle. Itse aina kuvittelen millaista täällä on aikanaan ollut, miten elanto on hankittu ja miksi tänne on aikanaan päädytty.

Meillä alkaa nyt tällä viikolla Family Cruiserin kevät askareet. Paljon yhteistä aikaa Kipparinna ja lasten kanssa toiveissa myös kevätkunnostuksen muodossa. Jos pääsisin itse ensin hiomaan kylkiä ja sotkemaan pölyllä venettä niin sitten yhdessä pääsisimme lakkaamaan sekä touhuamaan muitakin asioita. Nyt, siis onnelliset ihmiset siirtyvät kevään lämpöjen mukana ulos veneen kannelle. Autoon on jo kesärenkaat laitettu alle joten on siis aika huomioida rakasta perheen jäsentämme ( venettämme ).

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti