lauantai 19. tammikuuta 2019

Messu kausi on aloitettu...

"Meri jäljet lyö luotoon,
vaot kallioon ne aalto tehnyt on.
Myös myrskysää tarttuu Maijan muotoon,
ja Jannen silmiin leudot tuulet kiinni jää.
Meren ankara työ heihin merkkinsä lyö,
heihin merkkinsä lyö." - Lasse Mårtensson -Myrskyluodon Maija soi Matkamessuilla kun saavuimme meille tärkeimpään alueeseen. #FINNISH ARCHIPELAGO osasto piti sisällään toinen toistaan kiinnostavia osastoja. Meillähän on kesän 2019 suunnittelu jo käynnissä. On asioita joita haluaisimme kokea. Jotain uutta ja aina jotain tuttua kuuluu kesäämme.


 Ahvenanmaa on herättänyt mielenkiintoinen. Tästä syystä pää pysähdyksemme olikin tämä ständi. Visitaland.com on puhelimeni selaimessa auki nykyään lähes pysyvästi. Pitääkö olla huolissaan? Juttelimme tovin nuoren neiti kipparinna kanssa Ahvenanmaan asiantuntijoiden kanssa.

Saimme paljon vinkkejä mitä kannattaisi huomioida matkamme suunnittelussa .Eräskin kirja kannattaisi hankkia... Lisäksi heiltä saimme paljon tietoa paikoista ja tapahtumista. Taidan asioida heidän kanssaan kun aikataulumme selviää. Kesästä 2019 on varmastikin tulossa mahtava lomakesä. 


Toki messuilla oli muutakin katsottavaa ja koettavaa. Jätimme suosiolla kansainvälisen puolen väliin kun käytimme vähät aikamme saaristomme matkailun mahdollisuuksiin tutustuaksemme.

Espoossa kun asumme ja pidämme venettämme on matkamme aina kulkeva ohi Bärösundin matkoillamme Länttä kohti.
Bärösundiin on avattu Villa Sofia majoitus ja kokous paikka. Mahtava juttu...

Messuilla aina tapaa tuttuja kuten nytkin kävi. Kipparinnan täti miehineen ilmestyi eteemme ja turisimme hetken heidän kanssaan. Tosi kiva juttu.

No, tutustuimme vielä vähän karavaani puolen tarjontaan. Tytär totesi ettei meillä tässä elämän tilanteessa ole aikaa toiselle näin aikaa vievää harrastukselle. Ehkä siihenkin tarjoutuu joskus tilaisuus. Nyt seuraava pakollinen tapahtuma on sitten Vene Båt 19 messut. Niitä odotellessa on mukaan tarttunut säkillinen luettavaa...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti