Safire Mökki mainos

torstai 13. kesäkuuta 2019

Joko olisi aika hellittää.....

 H-hetki lähestyy. Ja nyt tarkoitan sitä että, pääsemme laskemaan veneemme vesille. Paljon olemme tehneet ja mielestämme olemme onnistuneet hyvin tekemisiemme kanssa.
Yksi lomaan valmistautuminen on veneen täyttäminen ruoalla. Tänä vuonna päätimme ostaa kuivaruoat ja paljon muutakin Fiksuruoka nettikaupasta. Ruoka on halvempaa eikä tässä tarkoituksessa ole merkitystä tuotteiden päiväysten kanssa. Pienennämme näin osaltamme hävikki ruoka kasaa.... Hienostihan tuo palvelu toimi. Muutaman päivän kuluttua tilauksesta ruoka oli haettavissa lähi R-kioskilta. Kipparinna on ollut viikon töissä ja pois kotoa niin yllättyy toivottavasti iloisesti.... tai sitten käsky käy, kerää kaikki pois sohvalta siinä pitää mahtua istumaan.


No, onhan sitä keväisen lakkaamisen ohella tehty muutakin. Halusimme veneemme rungon vastaavan kauniin lakkapinnan kosiskeluun paremmin. Siispä päätimme kiillottaa sinisen osan. Family Cruiserimme runko oli hiukan auringon haalistama joten kiillottamiselle oli tarvetta. Mirka tuotteet oli meidän ratkaisu joka valkeni tutkimalla tarjontaa. Paljon työtä sekä hikeä ajan lisäksi rungon kiillottamiseen meni. Silti se todellakin kannatti. Onneksi sain neuvoja monelta taholta. Välillä meinasi usko loppua tämän kiillotus työn aikana. Nyt voin seistä parin metrin päässä veneen rungosta ja pelailla itseäni. Olen minä komea, vai venekö se komea on? Nyt on pakolliset asiat tehty ennen veneen vesille laskemista. Mutta tekeminen ei lopu ennen lomareissua. Ehei, veneeseen pitää saada koneen käynnistämisen lisäksi kaikki varusteet lomamatkaa varten. On patjaa, vaatetta, varustetta jos jonkin moista.....

Esco / Heater.fi on ollut kyllä suuri apu kun olen etsinyt veneeseen aurinkopaneelia, akkua jne. Nyt hän olikin satamassamme korjaus hommissa. Onneksi meillä on viime vuonna uusittu lämmitin joten uskon sen toimivan tämänkin kesän moitteetta....
Poikkesin alkuviikosta  Suomenluonnonmaalit.fi kaupassa. Täältä kävin ostamassa pensseleitä, lakkaa jne ja samassa yhteydessä ostin Venemaalit.fi kaupasta Venezziani maalia kajuuttojen katton ja Hempel myrkkymaalin veneen pohjaan. Lakkaa menee vielä vähän avotilan uusien laatikoiden/penkkien  ja nimikyltin viimeistelyyn. Ja onhan se hyvä olla lakkaa mukana vesilläkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti