Safire Mökki mainos

lauantai 19. kesäkuuta 2021

"Fammaria " ei jätetä....


Veneemme myynti edistyy rauhassa. Nyt on muutama varteenotettava ostaja kandidaatti. Parilla ostaja ehdokkaista on ole vene josta pitäisi päästä eroon ja joku on venepaikkaa vailla. No, odotellaan rauhassa. Jokin Family Cruiser ylijumala on varmaan sitä mieltä ettemme voi jättää rakasta venettä toisille. Saas nähdä miten käy....


Päätimme laittaa veneen testiin jotta ei seuraavalla omistajalla ole ongelmia tämän kanssa. Useamman tunnin ajamisen jälkeen pääsimme seuran saareen. Vauhtia piisaa enemmän kuin viime kesänä samoilla moottorin kierrosnopeuksilla. Kiitos onnistuneen pohjan huollon. Hella lämmittää hyvin burgerit jotka maistuu aina hyvältä merellä ollessa. Lasten toive ruoka, lapset tosin päättivät jäädä kotiin.



Viikonloppu on tarjoillut ilmojen puolesta parastaan. Kävimme perjantaina iltasella tutustumassa purjeveneeseen koiramme kanssa. Hän ei aivan vielä ollut vakuuttunut valinnastamme vaikka olimme vain satamassa. Muutaman kansi kierroksen jälkeen alkoi hänen olonsa helpottumaan. Mitenköhän sitten kesällä kun purjehdimme. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti