Safire Mökki mainos

lauantai 12. kesäkuuta 2021

Lämmintä ja ihanaa kesän alkua


Se kelluu sittenkin. Tai ei siitä kellumisesta ollut kyllä epäilystäkään. Mutta mikä mukavinta niin pohjan primerin ja eliönestomaalia uusinnan jälkeen nopeutta tuli hiukkasen lisää. Ainakin mielikuvissa. Nyt on mukava käydä ostajaehdokkaiden kanssa merellä. Monella taitaa olla kuitenkin sama tilanne kuin meillä. Oma vanha pitäisi ensin myydä pois. Meillähän rajoitteena on kyllä ettei kahdella veneellä pysty veneilemään yhtä aikaa. Ja onhan tämä ollut melkoisen rankkaa keväällä laittaa kahta venettä kuntoon. Tänään jopa nukuin pommiin emmekä päässeet retkelle. 

Molempien veneiden laskeminen on ollut mahtavaa. Family Cruiser käynnistyi ensimmäisellä yrityksellä kuten normaalisti. On siinä etu että moottori on aina huollettu ammattilaisen toimesta. Sama juttu purjeveneen kanssa. Hymy huulilla meinasi olla laaja. Onhan se keppi veneen laskeminen ihan eri juttu kuin tuon meidän "rullamastollisen" Family Cruiserin laskeminen.
Ja keväällä onkin muutakin elämää kuin veneen vesille laittaminen sekä puunaaminen. Meidän työpaikalla on tapana järjestää kesäpäivät henkilökunnalle ja heidän puolisolle. Niin tänäkin kesänä. Hienot oli pirskeet mutta melkein hienointa oli paluumatka juhlista. Kesätyöntekijä oli veneellä liikenteessä ja otti meidät kyytiin paluumatkaksi. Kello yksi yöllä ei liikaa liikennettä ollut merellä. 

 Ja onhan tuo myynnissä oleva Family Cruiser kaunis ihan keskellä yötäkin. Tällä kertaa menimme nukkumaan kotiin kun emme olleet arvanneet venekyytiä olevan tarjolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti