Safire Mökki mainos

sunnuntai 4. heinäkuuta 2021

Ja juna kulkee taas ..


Yhdeksäs meriretkemme on päässyt hyvään vauhtiin.  Elisaaren jälkeen painelimme Uudenmaan virkistysalue yhdistyksen saareen, Byxholmen. Saari sijaitsee Hangon väylän varrella Tammisaaren edustalla. Saaren rannalla on myös erittäin hyvä septin tyhjennys laituri.  Tämä saari valikoitui meille sen saunan ja sijainnin takia. Sijainti oli jopa tärkein valinta peruste. 




Rauhallisen yön jälkeen starttasimme matkaan meidän kavereiden mukaan ihan liian aikaisin, jo klo 9. Keula kohti Hankoa jossa tarkoitus pitää Gustavsvärnissä pieni tauko. Koirat kaipasivat jaloittelua ja lapset jakautuivat samaan veneeseen kahden veneen sijaan. Gustavsärn on mielenkiintoinen paikka jonne kannattaa ehdottomasti poiketa. Ennen rantautumista kannattaa tarkistaa yhteysalusten aikataulut. Ja olla muutenkin valmis siirtämään alus pois tieltä jos yhteys/reittialus saapuu. Kipparinna sekä kaveri rouvamme ottivat kahdestaan toisen veneen ja minä painelin teinien kanssa pitkin Hangon selkiä jotka olivat suotuisat. 



Lopulta pääsimme perille päivän kohteeseen. Rosala TB on ollut vakio kohteemme monena vuonna. Täällä mm. tehtiin päätös aikanaan Family Cruiserin ostamisesta. Päätös kriteeri oli veneen pituus joka oli Kipparinnan verran pidempi kuin edellinen veneemme. Kierrämme katsomassa perinteisesti hiidenkirnut ja Huittisten kirkon. Kaverimme haluavat myös käydä katsomassa Viikinkikylän. Eli täällä menee nyt muutama päivä. 



Onneksi aikaa myös jää tulevan loman suunnitteluun. Kartat pöydälle ja Kipparinnan kanssa kylki kyljessä istumista Bo Kaspersin soidessa taustalla. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti