Safire Mökki mainos

lauantai 10. heinäkuuta 2021

Miten tämä nyt sitten menikään?

 


Rosala TB jäi taakse ja löysimme itsemme iki ihanasta Öröstä. Olemme tosiaan aina pitäneet tästä paikasta ja paikan saunoistakin joista jo juttua ollut. Kaverimme päätti tulla mukanamme vielä tänne josta lähtee kohti kotia. Meidänkin oli tarkoitus lähteä täältä heti ensimmäisen yön jälkeen mutta laiskuus ja jäimme toiseksi kun yöksi. Onneksi, koska saimme viettää Kipparinnan kanssa ihanan päivän kaksistaan pohjoiskallioilla uuden ja nauttimassa auringosta. Lähtöpäivän aamulla tiskasimme tiskit Saaristomeren kauneimmalla tiskipaikalla.



Lähtiessä ei ollut muuta mielessä kuin..... kohti länttä meneminen. Matkan varrella kohde selkiintyi ja päädyimme Björköhön uimaan. Vesi järvessä oli todella lämmintä ja viihdyimmekin siellä pitkään. 



Ajatuksissa oli chillailu täällä pari yötä ja päivää. Kuitenkin lähdimme liikkeelle ja tyhjensimme veneemme septin kun tarjolla oli hyvä paikka.


 Sieltä sitten matkasimme Nötön kauppaan jossa oli hyvä valikoima kaikkea mitä lapsiperhe kaipasi ruoaksi. Ja itse jäin tankkaamaan venettä pieni tuskan hiki selkää pitkin valuen. Mutta tuska oli turhaa Dieselin hinta oli laskenut todella runsaasti edellisestä kerrasta. Nyt hinta oli ihan maltillinen eikä aiheuttanut valtavaa lovea lompakkoon. Tankkasimme siis ihan varmuudeksi. 


Kipparinnan ohjeiden mukaan lähdimme matkaa jatkamaan. Ensin reilu pari tuntia suoraan josta käännös oikeaan ja taas suoraan pari tuntia. Eli matkasimme kohti Kökar Karlbyn satamaa. Tämä pieni etelän puoleinen reitti ei pettänyt vieläkään. Maisemat olivat hienot ja kukkakärpäset valtasivat aluksen kuten normaalisti. Perillä saimme veneemme laituriin suoraan saunan eteen. Voiko enään parempaa toivoa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti