Safire Mökki mainos

lauantai 10. heinäkuuta 2021

Paratiisi, keskellä saaristoa

 


Olen löytänyt uuden rakkaan. Paikan nimeltä Kökar Karlby. Tämä on paratiisi kuten eräs työntekijä sanoi " This is paradise for me". Uskon kyllä häntä täysin. Paikka on suojassa kaikelta pahalta mitä keksinkin. 



Se mitä täällä on erilaista kuin muualla on tämä toiminta. Kaikki tapahtuu tässä rannassa. Itse katselen mielelläni ohikulkevia ihmisiä. Harrastimme jo edesmenneen kaverini kanssa tätä laituri kävelyä. Siinä voi kävellä ja katsella toisia veneitä ja haaveilla että jos joskus..... 

Ravintola ja saunat ovat aivan meidän moottoriveneilijöiden keulan edessä. Tiskihuone ja pyykinpesu paikat kutsuvat luokseen. Kaikkialla siistiä ja söpöä. Henkilökunnalla on todella loistava ote työhön ja heidän luoma tunnelma on käsin koskettavaa.

Meille tärkeä asia on saaristo-olosuhteissa hyvin varustettu ruokakauppa. Hyllyt jos ei aivan notku täytenä ruoasta niin ainakin tarjoaa hyvät valikoimat järkevällä hinnalla.




Maksettuamme toisen yön, nappasimme kartan mukaan. Saimme neuvot ravintolasta miten löytäisimme luontopolun jolla olemme kerran käyneet. Meille myös muistutettiin että se voi olla vaikea kulkuinen. Matkalla muistelemme Kipparinnan kanssa miksi lähdimme tälle pitkälle ja kuumalle kävelylle. Kääntöpisteessä odottaisi eräänlainen paratiisi. Mahtavat rantakalliot tarjosivat mahdollisuuden uimiseen. Puhdas ja lämmin merivesi houkutti meidät nauttimaan rauhasta. Kalliolla maaten kuivui iho ja pääsimme taas matkaan. Kävelyä tulikin tältä reissulta noin 11 km.


Päivällä vielä tarkistimme toisen laiturin. Siellä on tarjolla polttoainetta taas ihan järjellisellä hinnalla sekä mahdollisuus tyhjentää veneen septisäiliöt. Mielestäni todella tärkeitä juttuja meille.

Eräs asia täällä toimii myöskin. Täällä olemme vaihdelleet tuttujen ja tuntemattomien kanssa erilaisia reitti ja kohde kuulumisia. Ei ole väliä liikutti moottorilla vai purjeilla. Vain sillä on väliä että nautimme samasta merellisestä ilmapiiristä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti