Safire Mökki mainos

torstai 28. tammikuuta 2016

Kohti messuja,


"Meri kuutamolla.

Minun mieleni on niin kummallinen
kuin meri kuutamolla.
en tahtoisi ma touhuun ihmisten
ja en tahtoisi yksin olla.

Minun mieleni on niin korkea
kuin taivaan tähtivyöhyt,
sen alle mahtuvi  maailma
ja yhdessä päivä ja yöhyt....

Eino Leino"

Kohta alkaa minulla kevät, eli on aika vuoden 2016 Vene messujen. Tänä vuonnahan yksi messujen teemoista on veneiden kunnostus. Se sama teema on seurannut minua jo useamman vuoden. Olen kunnostautunut jo Nordic Katia,  Albatross/Vilkastaja nyt alan kunnostaan tai tekemään oman näköiseksi Family Cruiseria. Tämä veneiden kanssa touhuaminen keväisin on kivaa ajankulua ja valmistautumista tulevaan kauteen.

Yksi asia veneen kunnostuksen ohella on omien taitojen ylläpitäminen. Nyt on kohta mahdollista ampua Hätäraketit laillisesti. Itse ainakin ajattelin testata miltä raketin ampuminen tuntuu ja tietenkin myös vaimon tulee kokeilla tätä myös. Meidän tavoite on että, molemmat osaisivat tehdä veneessä kaikki tarpeelliset jutut ettei tarvitse olla huolissaan omasta turvallisuudesta.

Mutta takaisin kunnostukseen. Tulevana viikonloppuna on käytävä Vilkkaalla  lataamassa akkuja. Kyllä se kevät tulee lähiaikoina. Aurinkoa tietenkin myös osaltaan huolehtii akuista kun ne kytkee kaapeleiden mutta, ensin annetaan vähän verkkovirtaa niille.

Messuilta menemme hakemaan metrilakun lisäksi ideoita. Avotilaan lattia olisi yksi kohde joka kiinnostaisi uudistaa. Ja tietenkin navigaatio tarvikkeet kiinnostaa. Ja  on pakko sanoa että, nälkä kasvaa syödessä.... Ei sitä tiedä mitä kaikkea Venemessuilta tarttuu matkaan.
Ja mitä tarttuu kavereiden matkaan Messuilta?  Ovat ilmeisesti löytäneet itselleen jonkin välineen jolla kellua tulevana kesänä.
Ja kohta on veneily kausi 2016 jo sillä mallilla että katsellaan elokuun kauniita kuutamoita  jossain saaren rannalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti