Safire Mökki mainos

sunnuntai 28. huhtikuuta 2019

Hiki laiskan työtä tehdessä


Jos edellisinä keväinä olen valitellut ajan hupenemista niin olen ollut väärässä. Nyt kun olen tai siis olemme yhdessä Kipparinnan kanssa tehneet Family Cruiseriin lakkaamista edeltäviä töitä puolitoista kuukautta en ymmärrä edellisen keväisen kiirettä.
Toki aina tulee täytettyä päivät ja viikot erilaisilla askareilla. Silti tämän kevään ”jumppa” veneen kannella vie kyllä voiton kaikista aikaisemmista keväistä. Onneksi kevät on ollut ilmojen puolesta varsin miellyttävä, ainakin nyt kun enemmän siellä kannella tulee oltua.Onneksi olemme saaneet mahongin öljyttyä ( Pajutex puuveneoljy ) 5.5 litralla hyvällä öljyllä.... ylimääräinen pyyhittiin pois ja sitten tehtiin vielä rasvan poisto käsittely ( Pajutex kunnon rasvanpoistoaine ) hyvällä tavaralla. En oikeasti tiennyt kaikkea eteen tulevaa työtä joten olen kysellyt neuvoja ammatti ihmisiltä.

Ja nyt voisi sanoa meidän päässeen tekemään Kipparinnan kanssa sitä mitä on ollut mielessä kokoajan. On se paljon mukavampaa touhuta rakkaan kanssa kuin itsekseen. Itsekseen kun touhuaa tulee paikat helposti kipeiksi. Nyt jaoimme työt keskenämme ja saimme molemmat hyvää hyötyliikuntaa. Olemme lakanneet veneemme jo kaksi kertaa ja kerran tehneet välihionnan. Alkaahan se näyttämään hienolta. Ajatus lakata ja hioa vielä ainakin kymmenen kertaa lisää ei enään pelota paljoakaan.

Onneksi aikanaan kun lakkaaminen saadaan suoritetuksi on jo jonossa uusia työsuoritteita veneellä.... Tässä keväällä tulee varmasti vuodatettua hikeä veneen kannella paljon enemmän kuin kertaakaan veneily vuosien aikana.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti