Safire Mökki mainos

sunnuntai 8. syyskuuta 2019

Lopun alkua


Kesä taitaa kohta varmaan olla ohitse. Onneksi veneilyn ei tarvitse päättyä kesän kanssa samaan aikaan. Moottoriveneessä kuten meillä on ei välttämättä tarvitse olla sään armoilla syksyn ilmojen alkaessa purra poskia. Lämmitin puhaltaa lämmintä ja katokset suojaa sateelta että tuulelta.

Kuitenkin olemme alkaneet varautumaan talven tulemiseen. Emme hamstraa ruokaa erilaisiin piiloihin kuten oravat vaan otamme veneestä turhia tavaroita pois. Plotteri lähti lämpimään ja kuivaan paikkaan. Tankki kaipaisi Neste My dieseliä talveksi ja suunnittelemme kotona veneen patjoille paikkaa kuivassa ja lämpimässä varastossa.
Meillä on nyt samalla erittäin pahanlaatuinen purjevenekuume. Normaalisti venekuume on laantunut kesän päätteeksi. Nyt kuume on vain kohonnut emmekä ole löytäneet siihen lääkettä.
Nettiveneen sivut ovat olleet suuressa käytössä. Purjeveneet ovat katsottu moneen kertaan läpi ja olemme päässeet tutustumaan muutamiin ihan paikanpäälle.  Uiva 2019 näyttelyssä katsoimme uutuus tarjonnan.
 Tänään kävimme katsomassa venettä joka nousi
selkeästi kärkeen haaveissamme. Veneessä toteutuisi moni asia joka on ollut listallamme. Kunnollinen ankannokka ankkurilla varustettuna. Kannella helppo liikkua ja sisällä riittävästi tilaa elämiseen. Kaksi takakajuuttaa on haaveissamme jä tästä ne löytyisivät. Kipparinna alkaa toivomaan että saisimme oman Family Cruiserin myytyä mutta samalla pelkäämme että saamme sen myytyä. Muutama merkki on haaveissa mutta hintalappu uudelle veneelle on ratkaisevassa merkityksessä.
Ehdotuksia perheen ensimmäiseksi purjeveneeksi kaivataan.


2 kommenttia:

  1. Oma ensimmäinen purjevene tuli laskettua juhannukseksi vesille, ja mitä useammin ja enemmän sillä pääsee menemään, sitä enemmän purjehdus tuntuu omalta, ja moottoriveneily tuntuu jäävän historiaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän haaveillaan samanlaisesta tunteesta kuin sinulla. Uusi näkökulma veneilyyn kiinnostaisi. Toki nykyinen venekin on sellainen että liikumme hitaasti mutta kaikki purjehdukseen liittyvät kommervenkit kiinnostaa kovasti

      Poista