Safire Mökki mainos

sunnuntai 15. syyskuuta 2019

Sillä välin,

Sua vain yli kaiken mä rakastan
Sinä taivaani päällä maan
Minä maiset murheeni unohdan
Sinisilmiis kun katsoa saan
Minä maiset murheeni unohdan
Sinisilmiis kun katsoa saan " ( Pepe Willberg /YouTube)


Tässä potiessa pahanlaatuista purjevene kuumetta on kuitenkin hyvä muistaa omasta rakkaasta huolehtiminen. Nyt on selkeästi alkamassa syksyiset kosteat ilmat. Kosteat siis ihan säiden puolesta, ei ole liiemmälti pidetty illan istujaisia. Eli on välillä syytä kurkata oman rakkaan vointia. 
Nyt sunnuntaina kun poikkesin rantaan katsomaan veneen tilannetta oli hämmästys suuri. Laiturille ei tarvinnut laskeutua vaan lähes kiivetä. On se kumma kun meri-veden korkeus voi vaihdella näinkin paljon.

Veneeseen sisälle tultuani laitoin heti ensimmäiseksi tämän meidän Planar 44 lämmittimen pöhisemään. Ja ei aikaakaan kun alkoi mukavan lämmin ilma virtaamaan suuttimista veneeseen. Takakajuuttaa on pienin joten se lämpeni nopeiten ja keulassa lämpöä virtaa kahdesta kohtaa lämmittäen veneen tasaisesti. 

Nyt kun Kipparinna kauniiden silmiensä kanssa on Kiilopäällä ruskaretkellä ajattelin oikein laittaa itseni pitkälleni ja lepuuttaa omia silmiä. Vene lämpeni ja kosteus katosi sitä mukaan kuin uneni syveni. Miksei tällaista ole tullut tehtyä ennen. Kotoa kävelee kuitenkin sen 5 minuuttia rantaan ja sohvalla nukuttu kauneus uni voisi olla veneellä nautittu merellinen uni. Voisi siinä haaveilla vieraista, siis veneistä jos ei kerro tilannetta omalle veneelle. 

Nautinnollisia syksyisiä veneilyitä kaikille

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti