Safire Mökki mainos

keskiviikko 16. lokakuuta 2019

Nyt se sitten nousee ylös vedestä

"Lue, joka päivä, jotakin jota kukaan muu ei lue.
Ajattele, joka päivä, jotakin jota kukaan muu ei ajattele.
Tee, joka päivä, jotakin, jota kukaan muu ei ole tarpeeksi hölmö tehdäkseen.
On mielelle pahasta olla aina osa yleistä mielipidettä."

Vihdoin koitti hetki jota olimme jo ajatelleet useasti Kipparinnan kanssa. Veneemme kausi vesillä päättyi iltasella. Kipparinnalla ja minulla on paljon ajatuksia veneilystämme. Kaikilta tutuiltamme emme kuitenkaan ole saaneet aina täydellistä ymmärrystä ajatuksillemme. 


Oli todella kaunis alkuilta kun ajoimme veneemme rannan laiturin ääreen. Ei tuulen virettä tai taivaalta vihmomaa vettä. Maston kaataminen onnistui jo useamman vuoden kokemuksella Kipparinnan kanssa kaksistaan.  Samalla kertaa tyhjensimme veneestä turhia tavaroita pois etteivät kerää kosteutta tai houkuttele pitkäkyntisiä.... Veneeseemme ei talveksi jää mitään turhaa vaan kaikki kulkeutuu varastoihin. 


 Kuljetus Karttunen on meidän "luotto veneen nostaja". Palvelu pelaa ja voimme olla huoletta kun kaunokaisemme liikkuu kuivalla maalla. Tälläkin kertaa veneemme asettui turvallisesti talvisäilytys pukeilleen. Uskomaton tietotaito hänellä on veneiden telakoinnista ja siihen liittyvistä toiminnoista.

Ja mikä parasta saimme veneen kyljet ja pohjan puhtaaksi heti samana iltana. Itsellä ei ole pesuria niin Vantaan Painepesu on ollut valintamme veneen ulkoiseen pesemiseen. Olemme siis tarpeeksi laiskoja peseäksemme veneemme syksyllä käsin.

Laiskuudesta ei voi syyttää sitten jos ajatuksemme veneen päivittämisestä tai varusteiden päivittämisestä toteutuisiva edes osittainkaan. Osa veneily kokemusta ja harrastusta on meillä myös veneen kanssa touhuaminen talvikaudella. Nyt voisi tehdä monia käytettävyyttä parantavia päivityksiä. Niistä saatte varmasti lisätietoa kun lompakkoomme on ilmestynyt tarpeeksi " venerahaa".... Onhan ne tienatut kolikot jollain kadotettava

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti