Safire Mökki mainos

keskiviikko 6. marraskuuta 2019

Miten tämä nyt taas näin on....

 " Herrasmies etsii asioita itsestään. alempiarvoinen mies muista" Kungfutse

Tiedä sitten olenko herrasmies vai en mutta veneen talvehtimaan laittamisen vaikeus on suuri joka vuosi. Vene on jo ollut ylhäällä tovin ja edelleen ilman peitettä. Olenko siis syyllinen laiskuuteen vai saisinko vieritettyä tämän jonkun toisen viaksi? Jotenkin saimme veneen tyhjäksi matoista, patjoista ym mutta tuo peitteen levittäminen on aina niin aikaa vievää touhua eikä vielä edes sada lunta taikka räntää.

 Välillä on syytä kuitenkin käydä merellä nauttimassa piristävästä meri-ilmasta. Tallink Silja on ollut meillä pitkään paikka jonne kadotaan Kipparinnan kanssa lapsia karkuun. Nyt oli jopa ihan tasainen meri joten laivakaan ei turhia keinuttanut. Tiedä sitten kuinka virkistynyt sitä olikaan kun mereltä palasi kotiin. On ihan omalla veneellä merellä ollessa kotiin palatessa ollut erilainen olo....

 Onneksi sunnuntaina oltiin sitten oman Family Cruiserin kanssa askartelemassa. Ensi töikseen laitoin Planarin pöhisemään lämpöä veneeseen. Kannattaa aina kuivata myös rannalla oleva vene ajoittain. Kestää siistimpänä vene pidempään. Ja sitä lämpöä tulikin sitten mukavasti tasaisesti ympäri venettä. Olisi voinut vaikka viihtyä veneessä pidempäänkin. Valittavasti jouduimme aloittamaan kehikon rakentamisen jotta saamme veneen piiloon säältä ensi viikonloppuun mennessä.
 vanhat kehikot kaipasivat pientä freesaamista ennen asentamista. Ilmeisesti se kuuluisa "joku muu" oli purkanut kehikon keväällä koska sen kokoamiseen meni hiukan aikaa. Tunnustan, se joku olin ihan minä itse. Onneksi Kipparinna on apuna joten saamme tämän joskus tehtyä valmiiksi. Toki satamassa taas meni aikaa jutellessa muiden veneen peittelijöiden kanssa sekä käytimme taas aikaa katselemalla "vieraisiin". Ihan siis erilaisiin purjeveneisiin kääntyy Kipparinna ja minun katseet toisinaan. Josko joskus pääsisi kokeilemaan meille ihan vierasta.... veneilyä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti