Safire Mökki mainos

tiistai 3. joulukuuta 2019

Suunnittelua tiedossaKauniita ilmoja sentään joskus on näin syksylläkin. Välillä todellakin kaipaa aurinkoa jota nyt on melkoisen rajoitetusti ollut tarjolla. Hiljalleen olemme päässeet kauden 2020 veneen parantamisen suunnittelussa eteenpäin. Sain Oy Esco Ab:n avustuksella selkiytettyä tarpeitamme sähköjemme suhteen.  ( Facebook video ).  Nyt on hyvä aika alkaa rakentamaan venettä taas uudelleen. Talvella 2019 oli tuo ulkoinen puuosien huolto ja nyt sisällä sitten paljon tapahtuu, ehkä....

Ei auta kuin ottaa ensin kynää ja paperia käteen sekä piirrellä ja kirjoitella toiveet ylös. En tiedä lähteekö kenelläkään toisella veneensä kanssa haaveet " laukalle". Ainakin itse olen tässä vaiheessa vuotta voittamaton ja ehdin tekemään kaiken mitä haluan. Todellisuudessa ei ehkä aivan kaikki toteudu mitä olen suunnitellut. Kipparinna yrittää suitsia haaveiluitani ja joskus jopa onnistuu.

Veneessämme on ollut vielä mukavan lämmintä siivoamiselle ja askartelemiselle. On rauhoittavaa olla veneessä joka on hyvin suojattu talven tuiskuilta. Jossain vaiheessa iskee kaaos täälläkin kun alan todenteolla työskentelemään ja vetämään uusia juttuja kiinni veneeseemme.

Tässä vaiheessa olen varma että, veneemme on valmiina vedessä toukokuun alussa. Haave olisi päästä nauttimaan kevään kauniista ilmoista ja kevään elinvoimasta. Olisihan se kiva painaa menemään merellä veneellä jonka sähköjärjestemä toimii ja nuorille kipparin aluille riittää sähköä heidän "ATK" välineille.


Meillä on ollut monesti mukana kesän retkillä kumivene. Haluaisin päivittää nykyisen kumiveneemme uuteen ja Vetuksen vene kiinnostaisi. Saisinkohan kotona lupaa hankinnalle....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti