Safire Mökki mainos

maanantai 22. kesäkuuta 2020

Oi mikä ihana juhannus

Pitkään oli epävarmaa juhannuksen veneilymme. Välillä pääsi käymään kuuluisa lausahdus veneemme ohjaamossa.... "Savun hälvettyä tarkistetaan liitokset"

Syynä pienoiseen savuun oli vanhat sähköjohdot joita emme olleet vaihtaneet uusiin.. No nyt ne on uusia. Uudet mittarit kun saimme veneeseen me niin oli ihan vähän pakko siirtää johtoja ja jostain oli kulunut suoja puhki. Tämän takia savua oli runsaasti. Onneksi kaveripiirissä on ihan ammattilaisia jotka auttoivat hädän hetkellä. Ja pääsimme viettämään mahtavaa juhannusta.

 Uusi sulaketaulu on riittävän kokoinen ja sinne mahtuu tarvittaessa lisääkin asioita katkaisimien taakse. Laadukkaan oloinen Philippi sulaketaulu tulee palvelemaan veneessä vielä kauan.

Jostain syystä kipparinnan vaati minua tekemään veneen septin käyttökuntoon ennen reissua. Ja olihan se nyt mukava käyttää kun kaikki säiliöön kuuluvat asiat meni säiliöön eikä pilssiin .. itse olen vielä niin herkkä nenäinen että ruuhkaidan vierasvenesatama puucee saattaa tuottaa tuskaa. Veneemme uusittu keulakajuutan turkki on kyllä miellyttävä ja kelpaa kyllä omaan silmään. Vielä kun saisi laitettua jo ostetut kahvat noihin luukkuihin niin kaikki olisi hyvin. Nyt on lakattua lattiat lukemattomia kertoja Epifanes lakalla. Helppo työstää ja kaunis pinta....

Mutta pitää antaa myös paljon kiitosta Lähteelän henkilökunnalle. Juhannus laiturilla oli rauhallista. Kaikki paikat olivat siistejä eikä roskia lojunut ympäriinsä. Puuceet olivat siistejä ja kaikki toimi. Ja mikä parasta satamamaksu oli todella maltillinen. Kaikki ketkä ette vielä ole syystä tai toisesta vierailleet tänä kesänä Lähteelässä niin kipi kopi kohti nautintoa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti