Safire Mökki mainos

perjantai 4. joulukuuta 2015

Joulu tulla jolkuttelee


Kuva: Ville Kairamo
Kuva: Ville Kairamo
Now I've heard there was a secret chord
That David played, and it pleased the Lord
But you don't really care for music, do you?
It goes like this
The fourth, the fifth
The minor fall, the major lift
The baffled king composing Hallelujah
Sanat: Leonard Cohen
Nyt syksyn pimeimpään aikaan tulee iltaisin istuskeltua kotona. Usein sohvalla istuessa tulee laitettua youtube.com/ päälle ja valittua sen hetken mieleen musiikkia. Nyt on ollut Leonard Cohen soimassa usein.

Nämä kuvat ovat tulevasta veneestämme. Nimikyltit on putsattu ja venettä on jo ehostettu tulevaa veneilykautta odottamaan..... Nämä kuvat jo yksistään riittivät minulle joululahjaksi. Ai että rakastan tuota lakattua puuta. Sen ulkonäköä ja miltä se tuntuu kädellä hiplaillessa....

Eilen veneseuramme hallituksen kokouksessa sain muistutuksen veneily karttojen uusimisesta. Karttakauppa.fi:ssä on tarjouksia joihin tartuin. Nyt on sitten tulossa omaan joululahjapakettiin nippu merikorttisarjoja. Ostin kerralle sarjat A - D. Näin se joulu hiljalleen tulla jolkuttelee meillekin. Nyt voimme sitten tulevina vuosina veneillä turvallisesti laajoilla alueilla. Toivottavasti löydämme uuteen veneeseemme myös hyvän Plotterin. Vinkkejä voisi antaa meille..... Myöskin kelvolliset käytetyt plotterit kiinnostaa.

Eilen illalla tosiaan tuli katsottua satamassa tuo veden korkeus. En itse muista kotisatamassa katselleeni veneenlasku liuskaa joka on veden alla. Ja taas tälle päivälle luvataan myrskytuulia jotka nostavat vedenpintaa. Ilmatieteenlaitoksen ennuste Helsiinkiin kertoo veden nousevan melkoisesti.

Ja jos ette vielä ole lukeneet Kipparilehteä kohdasta käytettyä etsimässä niin nyt olisi aika lukea. Albatross / Vilkas on edelleen myynnissä ja kaipaa kovasti uutta huolehtivaa perhettä.

4 kommenttia:

  1. On se hieno, ei meidän Family Cruiserin parraslista noin loista.

    VastaaPoista
  2. Hieno! Raymarinen e-sarjalaisesta olen tykännyt. Hybridikosketus toimii hyvin. Kartan siirtely sormella, zoomaus rullalla ja hienosäätö tatilla.

    VastaaPoista