Safire Mökki mainos

sunnuntai 3. helmikuuta 2019

Fiilistelyä ennen messuja sekä venemessulippu arvonta

Sunnuntai aamu alkaa meillä melko usein seuraavasti: minä ja Kipparinna nukumme mahdollisimman pitkään. Jossain vaiheessa karvaiset lapsemme ( koirat ) kertovat tarpeistaan lähteä ulos. Silloin käydään useinkin seuraava keskustelu. Meidän sängystä kuuluu ääni " veisikö jompi kumpi lapsista koirat ulos", vastaus on suurin piirtein samanlainen kerta kerralta "  nyt ei pysty / viekää itse". Lopulta kuitenkin nuorisomme vie karvakuonot ulos. Lopulta me vanhemmat kömmimme aamiaiselle ja kuuntelemme Pekka Laineen ihmemaan ohjelmaa. Samalla lipittelemme teetä pannu tolkulla. Usein tässä on aikaa lueskella veneilystä kaikkea mahdollista. Erilaisia blogeja matkoista, veneily-lehtien artikkeleja. Nyt on ollut ajankohtaisia juttuja kaikki Ahvenanmaalle sijoittuvat jutut. Me itsekin kävimme jo vuonna 2017 Ahvenanmaalla mutta on aina kiva lukea mitä muut ovat löytäneet kuten mm. Aavakutsuu.

Nyt jo, lähes keväällä mietimme tulevaa kesää oman veneilyn kannalta. Kevät on tulossa vaikka "valkoinen kurittaja" ollut voimissaan ja tämä on tarkoittanut tiheää vierailua satamassa. Veneemme päälle kertynyt lumi on saanut siirtyä maahan veneen viereen.

Venemessut alkavat melkein näillä näppäimen lyönneillä. Toki siellä on menossa vielä MP messut jotka ovat meidän vävypojalle tärkeämpi tapahtuma kuin venemessut. No, se tarkoittaa ettei hän tule ainakaan liikaa lainailemaan tyttömme kanssa meidän venettä.

Kesällä 2019 on veneessämme taas jotain uutta. Mutta mitä, sitä on aika selvitellä Venemessuilla. Se tiedetään jo nyt että meille tulee avotilaan uudet istuimet. Tiikit on jo tilattu istuimien kanteen. Uutta lakkaa tietenkin laitetaan joka vuosi kylkiin. Ja tämä työ aletaankin tänä vuonna ajoissa, heti hiihtoloman jälkeen. Vanhaa lakkaa isosti pois, kyllästetään puupinnat, odotetaan lämmintä ilmaa lakkaamiselle.

Sain arvottavaksi kaksi venemessulippua. Arvon yhdelle onnekkaalle kaksi kappaletta messulippuja. On oma asiasi otatko seuraksesi kaverin vai kulutatko useamman päivän messuilla. Voittaaksesi nämä liput sinun tulee kommentoida tähän blogiin mitä sinä toivot venemessuilta . Osallistumisaikaa kommentointiin on perjantaihin 8.2.2019 klo 10 asti. Liput toimitetaan sähköpostitse joten on tärkeää laittaa Blogiin kommentit ilman omaa sähköpostiosoitettasi. Ja yhteystiedot sähköpostiin tahdenyhden@gmail.com


8 kommenttia:

 1. Venemessuilla ihastellaan laidasta laitaan tarjontaa eri valmistajilta. On mukava nähdä hyvä kattaus luksus veneistä edullisempiin ja vertailla niissä tehtyjä suunnitteluratkaisuja eri valmistajilta.

  VastaaPoista
 2. Toivon löytäväni uusia ideoita sisustukseen ja säilytysideoita. Tietysti mukavaa messupäivää toivon.

  VastaaPoista
 3. Kovia messutarjouksia varusteista. Hiukan teknistä tietoa asiantuntijoilta ja hienojen uutuuksien ihmettelyä.

  VastaaPoista
 4. Uusia tuulia,uuden veneen tuoksua. Tietopakettia missä satamassa ensi kesä vietetään��

  VastaaPoista
 5. Toivoisin enemmän purjeveneitä, mutta nyt ainakin yksi uusi näytteillä, mikä pitää nähdä :)

  VastaaPoista
 6. Toivoisin tapaavani mielenkiintoisia veneily ihmisiä mutta se on vaikeaa koska kukaan ei puhu mitään kenellekään. nimimerkki soutuvene

  VastaaPoista
 7. Hyvät messutarjoukset, ja vinkkejä tulevan kesän kohteiksi. Saimaalla veneileminen myös kiinnostuksen kohteena.

  VastaaPoista
 8. Hei,
  venemessut avaa uuden veneilykauden. Toivon tapaavani kavereita ja saavani vinkkejä uusista veneilykohteista Saaristomerellä. Myös tarvikkeet ja esitykset kiinnostavat. Hyvää kevään odotusta kaikille :-)

  VastaaPoista