Safire Mökki mainos

sunnuntai 19. huhtikuuta 2020

Turvallista veneilyä on ollut.

"Kyllä Herra hulluistaan huolta pitää " olisi äitini voinut sanoa. Ollaan veneilyyn laadukkaalla suomalaisella veneellä oikeastaan aina. Tätä nykyistä venettä 80-luvun puolesta välistä olemmekin laittaneet enemmän kuntoon.

Nyt olemattomalla talvella oli tarkoitus vain laittaa sähköt vähän parempaan kuntoon. No, samalla kun asentaja kävi katsomassa alku tilanteen hän ilmoitti kahden läpi viennin kaipaavan uusimista. Itse vähän epäilin tätä lausahdusta.




Onneksi meillä oli myös septin vaihtaminen edessä joten irrotimme kaikki letkut irti. Olihan se mukava katsella sataman sepeliä
suljetun septin 38mm läpi viennin kautta. Tässä se äitini lausahdus tuli mieleen. Lisäksi onhan se ollut mukava kun septin y-haara ja puhtaan veden y-haara ovat samassa paikassa. Lisäksi septin vuoto on yltänyt tähänkin....

Ei muuta kuin ostamaan Trudesign komposiitti läpivientejä. Voi toki olla muitakin laadukkaita läpivientejä. Kunnolliset kahvalliset pika sulut saa ainakin olla.

Nyt on veneen kaikki piilossa olevatkin koloset pesty syksyisen septin vuotaminen johdosta. Veneen tuoksu on parantunut huomattavasti ja voimmekin siirtyä tekemään niitä sähköjä sekä keulan uutta tiikki lattiaa. Tarkoitus olisi tehdä tiikkilattia vanhan lattian päälle. Vaatii paljon mittaamista ja lakkaamista ennen kuin tätä voisi esitellä uudelleen.

Onneksi on tällainen vanha vene jossa tekemistä riittää aina. Miten teidän muiden veneiden laittamiset on sujuneet?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti