Safire Mökki mainos

maanantai 5. huhtikuuta 2021

Pääsiäinen ja vene vesille, tai sitten ei vielä....



Tänä keväänä oli tarkoitus päästä helpolla vesille. Ei tehdä mitään muuta kuin pestään ja vastaan veneet. Mitäs sitten kävikään.... purjeveneeseen ei juuri muuta tarvitse tehdä mutta myynnissä olevaan Family Cruiserin pohjan päätimme ehostaa. Mirka Deros ja imuri aseena matkasin satamaan. Veneen alle pressun ja makuualustan palanen. Nyt pystyin aloittamaan työskentelyn. Kaikki vanha pois.... Vähän skrapaa ja hiontaa, siten se pääsiäinen sujuu. Karkeasti arvioiden käytin 8 tuntia toisen kyljen kanssa. Seuraava pitääkin jakaa useammalle päivälle. Onneksi oli mahdollisuus käyttää tätä Deros konetta joka on kevyin laadukkain kone työskentelyyn.

Lihaksisto huutaa hoosiannaa, kuten pääsiäisenä ilmeisesti kuuluu muutenkin laulaa. 

Family Cruiserin myynnin kannalta on tämä pohjankin valmiiksi tekeminen varmasti on hyvästä. Nyt tämän jälkeen vain pesemistä ja vahaamista tiedossa uudelle omistajalle. Sitten tämä onkin valmis vaikka etätyöpaikkasi tai kesämökiksi. 



Tässä pyhien aikana olemme mietiskelleet kesää ja purjehdusta. Meidän kesälomat on suunnilleen tiedossa. Kuitenkin on pieni mahdollisuus siihen että emme saa pidettyä lomaa kuten haaveilimme. Silti ainakin Ahvenanmaa ja Saaristomeri on haaveissa...

Onneksi pääsiäiseen kuuluu muutakin kuin makoilua veneen alla. Pääsiäinenhän on  mitä parhain aika aloittaa grillaaminen jos ei vielä ole sitä ehtinyt aloittaa aikaisemmin. Parsa ja lohi toimivat kyllä hyvin kun juomana tarjoiltiin kylmää Chardonnay viiniä. 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti