Safire Mökki mainos

sunnuntai 27. helmikuuta 2022

Kevättä ilmassa.

 Aurinko on vihdoin voittanut pimeyden. Kuntalain ei enään taida liikaa sadella joten on aika kääntää kasvot kohti tulevaa kesää.


Vene on talvehtinut ehjänä ilman mitään suurempaa murhetta. Muutama kerta ollaan käyty tiputtelemassa lumia pois pressun päältä. Ja kohta voi tiputtaa pressu pois veneen päältä.

Käytiin tarkistamassa myös maston kunto. Kaikki tuntui olevan hyvin. Kohta sitten taas tuo pitkä putken kappale koristaa venettä ja siinä on kauniit valkoiset purjeet esillä. Vähänkö jännittää tuo ensimmäinen maston itsekseen pystyttäminen. 



Se miksi nyt kävimme veneellä oli kevät töiden aloittaminen. Otimme sprayhoodin pois ja viemme sen pesuun sekä saumojen ompeluun. Saumat ovat aikaa myöden saaneet aurinkoa ja vettä joten niiden päivittäminen on syytä tehdä.  Samalla nappasimme oven mukaan jotta saamme sen uuteen hyvään lakkaan. Vene on todella hyvin päivitetty mutta onhan siellä muutama asia jäänyt minulle. Kuten tämä oven uudestaan lakkaaminen. Epifanes on tuttu tuote joten ei auta muu kuin mennä kauppaan hakemaan purkillinen lakkaa. 









Oikein sormet alkaa kutisemaan veneen silittelylle. Taidan lainata kaverilta höyrypesimen ja laitan Webaston pöhisemaan lämpöä meille veneeseen. 

Hyvä tästä kaudesta on tulossa. Suuret odotukset käsillä ja jopa perheen pienet ( teinit ) kipparin alut ovat suunnitelleet tulevaa kautta. Kausi haaveissa aloittaa pääsiäisestä. Mites teillä muilla?


Olohuoneen uusi koriste




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti