Safire Mökki mainos

perjantai 7. kesäkuuta 2024

Ei, ei ja vielä kerran ei kilpailulle....

Kesän alkaminen on tuntunut ihan joissakin. Asunto on ajoittain ollut melkein tuskaisen lämmin. Onneksi näin veneilevänä on helpotus kesän kuumuudelle lähellä. Veneeseen ja uimaan iltaisin on tieni vienyt. Vesi on ollut sopivan lämmintä myös minulle.


Koskaan ei pitäisi sanoa "ei koskaan".... Olen aikanani sanonut " jos saan purjeveneen joskus, en koskaan kilpaile". No, purjevene tuli perheeseen jo muutama hetki takaperin. Ajoittain perhe purjehduksellakin herää pieni kilpailuhenki. Pitäisi aina päästä toisista ohitse.


Nyt kuitenkin kävi sellainen vahinko että lähdin mukaan seuran keskiviikko kilpailuun. Tämä on ollut mulle pitkään ehdoton ei, ei ja vielä kerran ei. Kavereiden houkuttelu vei minut kuitenkin mukaan toimintaan. Vene liikkui niin mukavasti että on se pakko osallistua uudelleen ensi viikon kisoihin. Alku matkasta vielä ajattelin ettei tämä ole minulle sopivaa toimintaa. Sieltä se kilpailun nälkäinen mies kuitenkin sisältäni heräsi ja vei mukanaan. Mihinköhän sitä sitten joudutaan tulevaisuudessa?
 

2 kommenttia:

  1. Hienoa, hauska kuulla. Siitä se alkaa. Terve kilpailuvietti kaivettu esiin. Nyt vaan trimmaamaan. Entäs pohjan pesu ensi keskiviikoksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajatus on tilata Karttunen rantaan, hioa pohja kiiltäväksi. Pitää samalla nostaa patjat sekä tarvikkeet laiturille kisan ajaksi. Vesitankki myös tyhjäksi

      Poista