Safire Mökki mainos

perjantai 6. tammikuuta 2017

Makeaa jo mahan täydeltä?

Joulu ja vuoden vaihde ovat jääneet jo taakse. Silti vielä on ollut aikaa lueskella veneily-lehtiä ja kirjoja. Usein on ollut lukemisen kaverina joko suklaata taikka vihreitä kuulia. "Kettu"-karkit toimivat myös hyvin veneilylehtien seurana. Onneksi vapaat loppuvat eikä tarvitse enää syödä herkkuja....Tämä aika vuodesta on se, kun palaan aika ajoin selailemaan vanhempia veneilylehtiä ja lueskelen tarinoita erilaisista retkistä. Usein olen löytänyt jotain meidänkin retkiä varten. Toisaalta lukemalla pääsen nopeasti ja helposti uusiin paikkoihin. 

Nyt alkaa vihdoinkin päivät pidentymään ja valo muutenkin lisääntymään. Olemme siitä onnellisessa asemassa Kipparinnan kanssa, että, pääsemme joskus työpäivän aikana meren rannalle nauttimaan. Itselläni on jopa mahdollista tuijotella merelle työpisteeltäkin.

Torstaina Helsingissä mentiin reippaasti pakkasen puolelle, meren yhä ollessa avoinna. Käydessäni syömässä Kaapelitehtaalla tuijottelin ulos Lauttasaarta kohden. Meri näytti parhaita puoliaan ja "savusi" komeasti. Aurinko paistoi samalla oiken kirkkaasti. Pidin tuosta näytöksestä ja lounaan jälkeen meninkin rannalle tuijottelemaan merelle. Meitä merelle tuijottelijoita oli varmastikin reilut 10 henkilöä. Vähän meinasi kyllä tulla kylmä siinä seistessä ja kuvatessa.

Samana päivänä Kipparinna oli omilla koulutus reissuillansa Linlon venesataman lähellä Kirkkonummella. Kehui sielläkin meren savunneen kauempana. Lounas tauolla hänkin oli hakeutunut rantaan nauttimaan maisemista.  Jäälle ei ollut täälläkään asiaa...

2 kommenttia:

  1. Hih.. päivät onneksi pitenevät ja sieltä se kevät tulee nopeamin kuin osamme odottaa. Ja sehän tarkoittaa, että päästään taas vesille, jes! Hyvää alkavaa vuotta teidän venekunnalle ja tietenkin huippu hienoja hetkiä vesillä, sitten kun sinne päästään =).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vesille pääsemme aivan kohta. Kevät etenee aina todella vauhdikkaasti. Kohtahan onkin jo venemessut....😎

      Poista