Safire Mökki mainos

maanantai 15. toukokuuta 2023

Valmistautumista kauteen


 Ilmat alkavat olemaan varsin kesäisiä. Aurinko hellii ja lämpö hoitaa talven jähmettämiä lihaksia. Viikonloppuna otimme vanhempien keskeistä aikaa kaikesta kiireestä ja menimme nauttimaan ilta-auringosta veneen  kannelle. Kesän ensimmäinen viinilasi meri olosuhteissa oman sataman turvassa oli hieno hetki. 


Sprayhood kävi saumojen ompelussa sekä samalla siitä paikattiin yksi "palkeenkieli". Nyt se on taas ryhdikkäästi paikallaan. Todella paljon toi tuulensuojaa taas tuohon istumalaatikkoon. Sekä ulkonäköä joka on mielestäni kaunis.

Teimme myös suuria päätöksiä viikonlopun aikana. Olemme luopumassa lankongista joka on palvellut meitä jo edellisen veneen kanssa. Nyt käyttö on jäänyt vähäisemmäksi ja muuttunut. Eli jos olette vailla tämmöistä elämää helpottavaa laitetta niin olkaa yhteydessä. Koirien kanssa veneilijöiden ehdoton varuste. Tai vaikka lapsiperheiden pelastus luonnon satamissa.... 

Yksi hankkianta mille asetamme suuria toiveita on uusi grilli . Veneessä pitää olla grilli ja päädyimme ostamaan Sunwind Hild-kaasugrilli Avainlipun omaavaasta perheyrityksestä, Oy Esco Ab. Saa nähdä tuleeko käyttöä heti helatorstai viikonloppuna.....

Helatorstai viikonloppu olisi tarkoitus veneillä pelkästään aikuisten kanssa. Ei koiria eikä lapsia mukana. Vain muutamat kaverit tulevat kanssamme vesille. Mahtavuutta.

Hyvää kevättä teille kaikille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti