Safire Mökki mainos

sunnuntai 3. heinäkuuta 2022

Suuri meriretki, osa 10

 


Vuodet vierivät ja on taas aika aloittaa uusi meriretki. Nyt olisi kyseessä osa 10. Eli lapset on kasvaneet tänä aikana melkoisesti ja ovat nyt teinejä. Kaksi vanhimmaistamme lapsista ovat jo ihan oikeasti aikuisia.

Tämän kertainen meriretkemme alkaisi edellisistä poiketen siirtopurjehduksella kaverin kanssa. Töissä on kivaa ja ennen juhannusta vilkasta joten varmistamme paikkamme Elisaaren lämmössä viemällä veneen ajoissa paikalla 



Juhannus täydessä Elisaaren satamassa oli pääsääntöisesti rauhallinen. Muutaman kerran oli yöllä jonkin verran elämää mutta ei mitään ongelmaa. Kaiken lisäksi helteet alkoi reilu tunti saapumisemme jälkeen. Illalla sauna ja uimista. Seuraavina päivinä luontopolkua ja uimista sekä lisää uimista. Tyttäremme koirakin pääsi uimisen makuun.



 Vesi oli lämmintä jopa 23.2 astetta. Kipparinna ja koirat SUP-lautailivat. Itsekin uskalsin mereen uimaan ja nauttimaan keskikesästä.  Juhannus Elisaaressa oli kaikin puolin onnistunut. Tästä meidän oli hyvä jatkaa matkaa kohti uutta meriretkeä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti