Safire Mökki mainos

perjantai 16. heinäkuuta 2021

Idylliä ja toiminnallisuutta

 


Pysähdyimme meno ja paluu matkalla samassa kohteessa. Föglö/Degerby tarjoaa samalla idyllisen lähes urbaanin paikan kuin romantillisen kohteen. 



Urbaani on ehkä väärä sana. Parempi ehkä sanoa kaikkea löytyy mitä tarvitsee lomalla. Uudehko laituri jossa vesi ja sähkö. Joko aisapaikka tai poiju paikka tarjolla. Laiturilla myös tankkaus piste jonka hinta ei hirveitä peloittele. Septin tyhjennyskin onnistuu täällä. Laituri maksun sai maksaa satamassa olevaan kauppaan ja näin kotona vuonna sai varata itselleen privaatti saunavuoron.


Olemme käyneet koirien kanssa täällä kävelyllä ja ihailleet taloja jotka ovat kauniita. Sitten saimme kuulla paikallisesta uimarannasta joka on aivan ihana ilta-auringon loisteessa. Sekin piti käydä katsomassa. Olihan se hieno, hyppytorni ja kaikkea. Odottelimme koirien kanssa kiltisti rannan ulkopuolella Kipparinnan käydessä uimassa.



Mutta kaikkein idyllisintä täällä varmasti on Carlsro Badhotell. Ihailimme sitä jo rannalle kävellessä ja tänään poikkesimme katsomaan paikkaa. Henkilökunta kulkee vanhan aikaisessa vaatetuksessa, talo on komea ja itse ihastuin tee ja kahvi tarjontaan.  Meille oli vaikeinta valita itsellemme tuliaiset. Kävimme pitkää keskustelua siitä millaista teetä nyt haluaisimme. Ja meille kerrottiin myös mitä tässä teessä maistuu. 

Tänne kylään tulemme kyllä toistekin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti