Safire Mökki mainos

tiistai 20. heinäkuuta 2021

Saariston saunat: Kastelholma

 


Kastelholma on ihan uskomaton paikka. Sataman ympäristö uhkuu historiaa. Sauna kuuluu täälläkin satamamaksuun. Saunomaan pääsee sekä aamulla että illalla. Me kävimme illalla saunassa. Saunarakennus on ihan veneleiturissa kiinni. Rakennus on kaunis punainen  pieni kaunokainen. 

Tässä samassa talossa on sekä miesten että naisten WC ja saunatilat. Paikat olivat siistissä kunnossa vaikka satama oli täynnä. 


Pesutilat olivat aavistuksen verran karuja ja elämää nähneitä. Silti kaikki toimi kunnolla ja raitista ilmaa saatiin avoimista ikkunoista.  Suihkuja oli kolme suihkua. Lattia kaivot imivät vedet hyvin ja täällä sai peseydyttyä rauhassa.


Löylyhuone oli selkeästi saanut uudet lauteet ihan hiljan. Vaikka lauteet olivat pienet saimme sinne mahtumaan ylälauteelle viisi miestä. Se mikä oli piste i:n päälle oli design löylykauha sekä löylyastia. Hiukan haasteellinen oli löylyn lyöminen tällä mutta kun kaatoi rauhassa vettä kiukaalle niin se oli varsin hyvä.

Uimaan pääsi saunasta todella helposti. Ovelta mereen ei ollut montaakaan askelta. Ja vesi on täällä tunnetusti lämmintä. Uiminen nosti pisteen verran arvostelua.

Kokonaisuus ansaitsee 9/10 pistettä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti