Safire Mökki mainos

perjantai 9. heinäkuuta 2021

Saariston saunat: Kökar Karlby / Brundhäll


 Ensimmäinen puraisu Ahvenanmaata. Ja heti pääsee saunomaan.  Olemme moottoriveneellä liikkeellä ja saimme paikan lähes saunan ovelta.  Paikka on aivan mahtava sauna edessä, terassi vielä lähempänä ja ruokaa löytyy.

Täällä satamamaksuun kuuluu iltasaunat ja pitihän se tietenkin kokeilla. Toki täällä on pesutilat käytettävissä koko ajan. Saunan pukuhuone on pienehkö ja suihkutilassa on kaksi suihkua. Menimme nuoren kipparin alun kanssa saunomaan reilua tuntia ennen kuin vuoro loppui. Ruuhkaa ei ollut.


Pesuhuone oli selkeä ja siisti. Sanoisin jopa pelkistetty. Ilmanvaihto pesuhuoneessa olisi voinut olla parempi mutta ei täälläkään päässyt ilman kosteus häiritsemään peseytyjää. Vedenpaine suihkussa vaihteli riippuen oliko naapurissa peseytyjää. 

Löylyhuone oli isompi kuin kuvittelin. Meitä oli lopulta noin 10 miestä saunomassa yhtäaikaa ja kaikille oli paikka. Löylyä riitti eikä se käynyt päälle. Löylyhuoneen ikkuna oli rakosella ja täältä tuli hyvin korvaus ilmaa saunojille.  Kerrassaan mukava kokemus. Kaiken kruunasi hyvät keskustelut toisten saunojien kanssa. 

Saunasta pääsee myös uimaan veneiden välistä.


Kokonaisuus ansaitsee 8,5/10 pistettä


 Täällä on myös sauna jossa on jacuzzi varmasti hieno. Tällä kertaa vielä mietimme jos vuokraamme sen. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti