tiistai 23. toukokuuta 2017

Sopivasti onnellinen
Kun aamulla herään, Mä tuntee voin sen Tää on kaunis päivä, Mä oon onnellinen. Sama mulle vaik satais Taivas ois pilvinen Tää on kaunis päivä, Mä oon sopivasti onnellinen. Tää kaupunki on koti mulle, Sun kanssa voin tuntee niin Sä saat mut näkemään asioita, Mitä en oo nähnyt aiemmin. (Robin)

Maailmassa on taas tapahtunut paljon sitten edellisen päivityksen. Työpaikka vaihtui lähes "lennossa" ja on taas elämä yhtä oppimista. Iltaisin on väsynyt mutta sopivasti onnellinen. Oman veneen laittaminen on nyt jäänyt vähemmälle.

Onneksi pääsin appiukon mökille auttamaan häntä veneen kanssa. Lapset pääsivät soutelemaan toisella veneellä samaan aikaan kun itse siirsin isomman veneen talvisäilytyksestä trailerille. Kävin hakemassa veneen Kouvolan järviltä ja toin sen kodin lähelle huoltoon.Tourimarine on huoltanut meidän veneitä jo useammin joten luotan todellakin heidän palveluihin. Ja traileri oli kuitenkin täältä Espoosta joten ei ollut turhaa ajoa....

 Mökillä olikin lapsilla paljon tehtävää. Molemmat nuoret pääsivät soutelemaan järvelle. Onneksi soutuveneessä oli "järviairot" joten soutaminen sujui hyvin. On se kaupunkilais ipanalle hienoa päästä kulkemaan omin avuin vesille, ehkä kalaan tai vain nauttimaan kesästä. Toki kalastuskin kuuluu olennaisena osana mökkeilyä.

Nyt oli myös pieni lisä harrastuksiin. Saimme hankittua dronen jota oli pakko päästä koekäyttämään. Olihan se meistä kaikista upea vekotin. Tätä tullaan käyttämään kyllä paljon kesällä mikäli pääsemme lomalle.

Meillä olisi pojan kanssa toiveita kuvata saarikohteita joissa tulemme käymään mahdollisimman paljon. Mahdollisesti myös jotain muutakin käyttöä dronelle tulee.... Ainakin ensimmäiset koelentämiset antoivat paljon iloa meidän porukoille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti