Mainos

keskiviikko 10. toukokuuta 2017

Mela kimaltaen vesille...

Kipparinna oli viikonlopun reissuillansa. Koko viikonlopun hän sai nauttia Saaristomeren kauniista maisemista meloen.

Kipparinna kavereineen ajoivat perjantaina autoilla Kirjaisiin josta lähtivät melomaan kohti Brännskäriä jossa pitäisivät majapaikkaa viikonlopun. Venesatamassa ei vielä ollut ruuhkaa perjantaina lauantaina veneitäkin jo oli..... Kipparinna soitti vielä perjantai iltana kotiin ja sanoi paikan olevan mahtava. Sanoi, että tänne kannattaa tulla sitten kesällä veneellämme. Vesi oli vielä kirkasta ja kylmää joten näkyvyys veden alle oli hyvä.


Perjantaina illalla majoituttuaan ja syötyään heillä oli mahdollisuus päästä saunomaan. Sauna oli kuulemma kauniilla paikalla iltaauringossa. Ja löylyt miellyttäviä. Merivesi olisi saanut olla lämpimämpikin.

Meressä kyllä viihtyivät nuo melojat enemmänkin viikonlopun aikana. Paljon melontaa kauniissa saaristossa ja pelastautumis harjoituksia melontojen aikana. Valitettavasti kameraa ei voinut kuljettaa melonnassa mukana. Ehkä saadaan tulevana kesänä video ja still kuvaa taivaalta... Kovasti syyhyttäisi ostaa drone, ihan lasten toiveesta. Poikaa ja neitiä kiinnostaisi youtube kanavan perustaminen.

Brännskärissä oli aamulla tarjolla tuoreita sämpylöitä ja pullia. Kipparinna kehui myöskin paikan ruokia.

Kipparinna sanoi arvostavansa paikan ilmapiiriä kiirreettömyydessä ja ajattomuudessaan. Saa nähdä onko kesälläkin noin rauhallinen ilmapiiri. Toivomme tosiaan pääsevämme veneellä yhdessä vierailulle tänne. Tosin tuli pieniä haasteita loman ajankohtaan.
Sunnuntaina kotiin palasikin väsynyt mutta onnellinen Kipparinna. Uusien melontareissujen suunnittelukin oli alkanut jo autossa paluu matkalla kotiin. Mikäpä reissuja suunnitellessa ja tehdessä kun saa viettää aikaansa kauniissa saaristossa ja hyvässä seurassa.

Pitää varmaan alkaa päivittää Kipparinnan melontavarusteita. Edellisistä melontavarusteistahan päästiin eroon jo muutamia vuosia takaperin. Nyt olisi haettava hänelle ohjaaja pelastusliiviä ja muita ohjaaja varusteita. Itselleni tällä hetkellä riittää erittäin hyvin ilmatäytteinen kajakki veneilypäivien oheis ajanvietteeksi. Toki sillä voisi tehdä ihan iltamelontaja milloin missäkin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti