Safire Mökki mainos

perjantai 17. toukokuuta 2019

Kaiken se ottaa ja samalla myös antaa....

Kaiken ajan veneen laittaminen tosiaan ottaa. Le Tonkinois marine1 lakalla. Paljon menee aikaa kuivumisen odotteluun kun ulkona pressun alla tätä tekee.
Olemme työstäneet veneemme ulkoisia puupintoja nyt helmikuun lopusta alkaen. Vielä on matkaa valmiiseen pintaan vähäsen. Nyt lakattu 7 kertaa. Pinnat näyttävät varsin näteiltä ainakin tuolla pressu katoksen alla katsellessa. Kohta voimme alkaa laittamaan ikkunoita takaisin paikalle ja pyytää kuomun tekijää piirtämään kaavoja uudelle kuomullemme.

 Aikaa jää välillä niukemmin käytettäväksi. Silloin on hyvä kun vene askareita on myös jaettu kotiin. Olemme irroittaneet kaikki kattoluukut maalaamista varten. Oikea maali tähän löytyi Venemaalit kaupasta. Sain neuvoja ja hyvää palvelua maalin valinnan kanssa. Kajuuttojen katot saavat myös uuden maalipinnan aikanaan. Sinne otamme "pilven valkoisen" värin.Luukut olivat melkoisesti elämää nähneitä. Pinttynyttä likaa, jumiutuneita lukko systeemejä.... Irronneet pehmeät palaset siunattiin takaisin, pinnat puhdistettiin ja lopulta maalasimme. Maalasimme pinnat uudelleen ennen paikalleen asentamista. Samalla tukimme lukku systeemeiden jäljiltä jääneet reiät.


Meillähän on menossa avotilan penkkien / laatikoiden tekeminen. Nyt kävin hakemassa tarvikkeita penkkien sisä runkojen tekemiseen. Samalla ostin kaikkiin kulmiin mahonkiset kulmalistat. Lähellämme sijaitsevassa Op puussa on valikoimaa kyllä hyvin. Jos vaikka nyt viikonlopun aikana saisin tehtyä nyt rungot valmiiksi. 
Töitä käsilläni tehdessä saan onnistumisen kokemuksia. En ehkä saa aivan yhtä hienoa jälkeä aikaiseksi kuin ammatti miehet omissa tiloissaan mutta olemme Kipparinnan kanssa tyytyväisiä tähän mitä nyt saadaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti