perjantai 12. helmikuuta 2016

Vene messut 2016 alkaa


Nyt se sitten alkaa, Vene Messut 2016. Paljon on kavereiden kanssa ollut juttua näistä. Meidän venekunta pääsee valitettavasti sivelemään veneiden kylkiä vasta viikon päästä lauantaina. Mutta vaimon sisko ja hänen miehensä sekä kaveri pariskunta ovat jo nyt viikonloppuna haaveiden äärellä. Varsinkin vaimon siskon kanssa keskustellaan mitä kaikkea mahdollista voisi nyt keväällä tekevän veneellä. Vuosi takaperin messuilta haimme Albatrossiimme uutta jääkaappia ja löysimmekin sellaisen ison 65 litraisen. Lisäksi löysimme paljon tietoa ja ideoita omaa veneilyä ajatellen. Yksi mitä me ostamme joka vuosi messuilta on metrilakut, ainakin kaksi pussia. Tänä vuonna kiinnostaa erityisesti kaiken muun lisäksi messuilla mukana olevat saaristo kohteet. Sekä tietenkin tuo tarvikepuoli on ihan minua varten. Meillähän on nyt taas "uusi " vene tänä keväänä. Pääsemme sen kimppuun nyt venemessujen jälkeen. Kuten myös olen aloitellut veneen kanssa askartelun edellisinä vuosinakin. Nyt meillä on toivon mukaan meidän " The Vene ". Tästä veneestä ei ole tarkoitus luopua mahdollisesti koskaan kuten ei edellisestäkään. Valitettavasti edellisen veneen mukana oli paljon hyviä muistoja ja niiden mukana kuljettaminen oli melko raskasta välillä. 
Onneksi ennen messuja on kaksi kunnollista Lotto voittoa mahdollista voittaa. Se olisi todellinen haave tilanne kun olisi voittanut isot rahat lotossa ja menisi messuille. Tällöin voisi valita minkä tahansa veneen taikka mitä tahansa omaan veneeseen, vailla Eurojen laskemista..... Ehkä teettäisin takakaiteeseen yrttilaatikolle telineen. Ja vaikka tämä ei vene olekaan, niin siellä messuilla tulee katseltua myös uudet Volvo autot. Jos vaikka ostaisi ison katamaraanin ja Volvon yhdessä... Sitten messujen jälkeen alan leikkiä puutarhuria ja kylvän kesän reissuja varten yrtit multaan. Näin saamme tuoreita salaatteja sekä yrttejä koko kesän käyttöömme. 

Kuva: Messukeskus
Lapsuuteni kesinä vietimme äitini työkaverin mökillä kesiä. Täällä sain veneillä perheen kanssa mökkirannassa olevalla veneellä. Ensi kosketus Marino Mustang veneeseen. Edellen se on aika söpö...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti