Mainos

sunnuntai 30. huhtikuuta 2017

Aikaan saatuja asioita....


Taas on kulunut aikaa siitä kun viimeeksi ehdin kirjailemaan tänne. Kaikki tekosyyt on käytettävä että, saa seliteltyä itselleen miten ei aina kaikkea jouda tekemään. Työt, koulut ja harrastukset nyt vain vie osan päivän tunneista. 

Onneksi meillä on sittenkin ollut Kipparinnan kanssa aikaa istuksia sohvalla ja haaveilla tulevasta kesästä mikäli sellainen tulee tuolta lumisateen seasta. Sain laitettua töissä loma-anomuksen esimiehelle hyväksyttäväksi ja sain sen hyväksyttynä takaisin. Tänä vuonna sain lomani Kipparinnan kanssa samaan aikaan joten toivottavasti ehdimme tekemään " Suuren Meriretken " oikein pitkänä. Meillä olisi tarkoitus olla merellä ensimmäistä kertaa Juhannuksena. Kokemusta merijuhannuksista meillä ei juurikaan ole. Teininä ehkä varsinaisesti viimeeksi olen ollut saaressa juhannuksen tuntumissa. Halusimme varmistaa perinteisen juhannus saunan ja olimme yhteydessä Elisaareen. Soitin sinne ja sain varattua sen kaipaamani saunan meille, mahtavaa. Samala sain tietää että, Elisaaren kartanolla esiintyy Juhannuspäivänä iltapäivästä  24.6. kamariorkesteri, joka soittaa meille mm. Merikantoa ja Sibeliusta. Kansallisromantikka sopii hyvin Juhannuksen tunnelmiin. Sieltä onkin sitten hyvä jatkaa matkaa...

Yksi asia joka on vienyt aikaani suunnattomasti on Leaninan uusi avotilan lattia. on ollut sahaamista, lakkaamista, liimaamista, hiomista ym kohtuu paljon kevät talven aikana. Nyt sain vietyä lattian veneeseen ja pienellä jännityksellä odottelin että kuinkahan käy.... Olin varautunut aikamoiseen ahertamiseen vielä veneellämme. Päällisin puolin palat menivät paikoilleen hyvin. Toki sain hioa monta hetkeä ennen kuin kaikki sopii toistensa kanssa täydellisesti paikoilleen. Kuvassa vielä sovittelu pahasti kesken.... Oli kyllä mahtava tunne kun huomasin miten hetkeni kellarissa muuttuivat lattiaksi veneessämme. Vajaa 7 neliötä tiikkilattiaa on vaatinut aikaa itseltäni ja perheeltäni. Suosittelen kyllä kaikenlaista veneen kanssa askartelua teille kaikille. Meillä taisi karata lapanen käsistä ja suunnittelenkin jo seuraavaa projektia.... 
 Viime vuonna olin samoihin aikoja tuolla veneemme luona eikä silloin satanut lunta. Lähtiessäni kotia kohti oli ajoittain melkoisen sakea lumisade ja kotiin päästyäni maa olikin sohjon peittämä.

Tossa muutama päivä takaperin tullessani kotiin töistä kuvasin pätkän merenrantaa. Eräskin kaveri oli "pettynyt" kun en kurvannut mereen :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti