Mainos

sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Vierahilla mailla.....

Kevään ensimmäinen reissu Suomenlahdelle. Ja heti oli hauskaa alusta saakka. Ihmetys oli suuri jo satamassa kun astuimme alukseen. Olimme saaneet uusitun hytin käyttöömme. Kyllä kelpasi istua ikkunalaudalla ja ihailla merimaisemaa. Täältä hytistä näkee hiukan pidemmälle kuin veneemme hytin ikkunasta. No, eipä tuolla hytissä juuri tullut vietettyä aikaa. Nautimme palveluista joita ei ihan samanlaisia löydy omista veneistä. Harvoin meillä on omalla veneellä aivan yhtä monipuolista ruokalistaa kuin täällä ja tanssit olivat paremmat kuin meidän putput-veneissä. Mutta putput-veneilyyn liityi tämäkin matka.


Itse asiaan. Tukholmaan päästyämme suunnistimme kerrankin bussilla vanhaan kaupunkiin. Bussi pysähtyykin juuri sopivasti vanhan kaupungin reunalla. Täältä löytyykin ainoa kauppa jonne Tukholmassa pysähdymme. Nautiska Magasinet on näin veneilijälle vaarallinen paikka. Täältä löytyy aina toinen toistaan ihanampia tavaroita ja vaatteita. Mitään emme olleet ostamassa mutta lähdimme kuitenkin ison kassin kanssa pois. Todellista asiakaspalvelua saimme taas kerran heidän henkilökunnalta. Asiakas huomataan heti kun astuu sisälle, kaupassa ollessa sekä myöskin lähtiessä. Hetken kierrettyämme kauppaa tuli myyjä kysymään saisiko auttaa meitä. Hämmästys oli suuri kun tämä tapahtui selvällä suomen kielellä. Olemme joskus ennenkin kuulleet että, palvelua olisi saanut Suomeksi mutta aina ollaan Ruotsillakin pärjätty. Toki taitaa tuolla myös saada palvelun Englanniksikin.


Juttelimme tovin tämän viehättävän myyjän kanssa ja jatkoimme kaupan kiertelyä. Olisin itse halunnut ostaa Family Cruiseriimme öljylampun mutta, maltoin vielä. Täällä on myöskin paljon kelloja, öljylamppuja, karttoja.... Olemme vierailleet täällä usein koska olemme löytäneet paljon hienoja vaatteita ja astioita alennuksesta. Loppukesää varten tuolla oli myynnistä pieniä lamppuja veneelle.

Löysimme omaan veneeseemme kaksi pöytäliinaa, servetit ja vaimolle kesäksi Sebagon kesämekon. Vaimo on löytänyt täältä ennenkin itselleen vaatteita. Toinen pöytäliinoista on katsottu että, se sopii mattoihin jotka on tilattu Kowecilta. Eikä hinnat siis hirvittäneet tällaista tavallista perheen isää.... Itselläni on erilaiset shoppailu mahdollisuudet kuin vanhemmillani oli aikanaan. Kultaisen 80-luvun alkupuolella käytiin Ruotsissa hakemassa vaatteita kun oman maan tarjonta oli niukkaa. Nyt itse nautin tällaisista mahdollisuuksista tulla ihastelemaan nätisti tehtyä liikettä ja nauttimaan hyvästä palvelusta.

Nautiska Magasinet on myös verkkokauppa. Joudun varmasti seuraamaan heidän sivuiltaan koska heillä on Outlet myymälä auki taas lähellä Silja Linen terminaalia, ilmeisimmin vasta loppukesästä. Ties vaikka ostaisin tuolta verkkokaupasta jotain heti seuraavasta palkasta...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti