Mainos

sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Haave matkailua

Minulla on ystävä,
rakastettuni.
Hänen sydämensä on myötäni,
hänen unelmansa
vartioivat minua ja rakkauttani.

(Arvo Turtiainen, Minä rakastan 1955 )

Viikonloppuna oli Matka 2017 messut. Pääsin sinne kiertelemään ja haaveilemaan neitieni kanssa. Olihan siellä messuilla moni muukin haaveilija liikkeellä. Heti saavuttuamme messuille neidit hyökkäsivät ensimmäiseen paikkaan jossa pääsi osallistumaan matka-arvontaan. Itse poimin messujen esitteen josta löytyikin yllättävän helposti paikat joissa itse halusin käydä.


Eli menimme kohti Finnish Archipelago osastoa. Täällä olikin suurin osa siitä mitä itse lähdin hakemaan. Hain tulevan vuoden retkellemme uusia kokemuksia ja elämyksiä. Raasepori, Hanko, Saaristomeri tarjosivat kyllä paljon asiaa mutta vähemmän hehkuttivat heidän upeita saariaan. Onneksi muutamalla osastolla oli purjehtijoita joiden kanssa tulikin sitten jaettua kokemuksia ja ajatuksia. Yksi todella mielenkiintoinen paikka löytyi kyllä, Viinitila Turunmaan saaristossa. Täällä oli hienot laiturit ja maittavat juomat.

Ahvenanmaa on toivottavasti tulevana kesänä meidän vene retken varrella. Ainakin kovasti olisi yritystä päästä sinne omalla veneellä. Edellisestä kerrasta Ahvenanmaalla onkin aikaa jo useita vuosia. Tuolla on melkein kuin ulkomailla....


Koko meidän perhettä kiinnostaa Tall Ships Races 2017. Suuria purjeveneitä on aina hieno katsella. Olemme kerran käyneet Turun tapahtumassa aikaisemminkin. Nyt mietimme josko katselisimme aluksia mereltä. Toki siellä on ruuhkaa heidän lähtiessä.

Lopuksi kävimme karavaani puolella. Jos joskus veneily loppuu niin voisin hyvin siirtyä karavaanariksi. Lapset toivovat asuntoautoa jolla kulkea silloin kun emme veneile.Itse olen jo pikku pojasta lähtien haaveillut isosta matkailuvaunusta. Veneilyssä ja karavaanari retkeilyssä on paljon samaa, silti myös omat juttunsa. Meillä on muutama kaveri jotka ovat myyneet veneensä ja siirtyneet maihin vaunujen kanssa. Lopputulos on ollut kuitenkin paluu vesille. Saa nähdä mitä tapahtuu meille joskus kaukaisessa tulevaisuudessa.

Messut oli mahtava paikka jossa oli paljon haaveiltavaa. Kuuba, Italia ja Espanja olivat paikkoja jonne voisin viedä rakkaani lomailemaan. Neitejä kiinnosti myöskin Intia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti